Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33579)

İsmail Özçelik 03.04.2010 17:30

Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

[QUOTE]duyduğuma göre sivasa daha bişey yapamaycağım diyormuş onada sivastan oy yok o zaman[/QUOTE]

Vekiller aday olmaz inş tekrar ancak bunu nerden duydunuz öğrenebilir miyim?

H_Turan 03.04.2010 18:09

[QUOTE=sultansehir;540753]Vekiller aday olmaz inş tekrar ancak bunu nerden duydunuz öğrenebilir miyim?[/QUOTE]

Bu Vekillerden Her hangibir olursa akpye oy yok

İsmail Özçelik 03.04.2010 18:11

[QUOTE=H_Turan;540777]Bu Vekillerden Her hangibir olursa akpye oy yok[/QUOTE]

Benim sorumun cevabının bu olduğunu düşünmüyorum:)

H_Turan 03.04.2010 18:13

[QUOTE=sultansehir;540781]Benim sorumun cevabının bu olduğunu düşünmüyorum:)[/QUOTE]

Akp Bundan iyi vekilmi bulacak Sivastan çok akpye çalışıyorlar

İsmail Özçelik 03.04.2010 18:26

[QUOTE]Akp Bundan iyi vekilmi bulacak Sivastan çok akpye çalışıyorlar[/QUOTE]

Benim sorum Burak Bey'in başbakan Sivas'a daha yatırım yapmayacağım dediğini duydum demesi üzerine nereden veya kimden duyduğunu sormamdı. Vekillerin kötü olduğunu zaten biliyorum ve ilk yazdığım mesajda da bu var.

H_Turan 03.04.2010 18:31

[QUOTE=sultansehir;540792]Benim sorum Burak Bey'in başbakan Sivas'a daha yatırım yapmayacağım dediğini duydum demesi üzerine nereden veya kimden duyduğunu sormamdı. Vekillerin kötü olduğunu zaten biliyorum ve ilk yazdığım mesajda da bu var.[/QUOTE]

Stad yapacam diyordu Sivasa ben sahip çıkacam diyordu nerde

İsmail Özçelik 03.04.2010 18:41

[QUOTE]Stad yapacam diyordu Sivasa ben sahip çıkacam diyordu nerde[/QUOTE]
7/24 başbakanın yanında iseniz ve bu konuda Sivas İl Gençlik Spor Müdürlüğünün şu an TOKİ ile anlaşamadığını; eğer anlaşmazlık sürer de vekillerde yapamazsa birşey o zaman devreye başbakanın gireceği biliyorsanız; ki bilseniz bunu yazmazdınız. O yüzden bekleyip görelim bakalım.

H_Turan 03.04.2010 18:42

[QUOTE=sultansehir;540801]7/24 başbakanın yanında iseniz ve bu konuda Sivas İl Gençlik Spor Müdürlüğünün şu an TOKİ ile anlaşamadığını; eğer anlaşmazlık sürer de vekillerde yapamazsa birşey o zaman devreye başbakanın gireceği biliyorsanız; ki bilseniz bunu yazmazdınız. O yüzden bekleyip görelim bakalım.[/QUOTE]

Sen Hala Başbakanı Koru Sivas İlçe gibi oluyor Köyleşiyor sen korumaya devam et

İsmail Özçelik 03.04.2010 18:44

[QUOTE]Sen Hala Başbakanı Koru Sivas İlçe gibi oluyor Köyleşiyor sen korumaya devam et[/QUOTE]

Köyleşmesini bende istemem ama başbakanın suçu ne? Ayrıca soruma hala cevap alamadım? Konuyu hemen farklı boyutlara taşımayalım.

H_Turan 03.04.2010 18:48

Ben Ülkede Nasıl Yönettiği Değil Sivasa neler yaptı Komşu illere neler yaptıda sivasa yapmadı Sözünde durdumu Bunlara bakarım O yüzden Akpye oy yok

Satd Sorunu Başbakan söz verdiyse ne yapıp yapı yaptırırdı burda millet vekillerinede iş düşüyor Haksızmıyım

Merak Etme Yine seçerler Herkez Sivası düşünmüyorya Faprika kapatılmış yatırım almış önemi yok Seçin Y,ne Sivaslılar Adam gibi Vekilimizde yok yine seçin O yüzden ne şikayet diyorum halk kendi istiyor senini gibiler olduktan sonra Her şeye layık

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:04.