![]() |
Cevap: LOKUM...
[QUOTE=H_Turan;540934]Bir Lokum Muhabbeti sarmış burayı anlamadım topu topu lokum Pasta olsa neyse :)[/QUOTE]
H_Turan sen ne dıyrosun lokum deyip geçme.:D Omuzunda testisi gelir çeşmeye Su bahane yariyle görüşmeye, bizimde lokum bahane oldu hatır sorduk.:) |
[QUOTE=gönlüm58;540942]Hocam kamera arkasında neler oluyor,
Resmi görenler usta sanıyor, Bilmezler mutfakta neler oluyor, Dostlara kapı açık geri çevrilmez.[/QUOTE] Kamera arkası bize kapalı, Ünlü oldun sen de lokum yapalı, :) Arif Abi olma eli sopalı, Kapına geleni geri çevirme. |
[QUOTE=gönlüm58;540949]H_Turan sen ne dıyrosun lokum deyip geçme.:D
Omuzunda testisi gelir çeşmeye Su bahane yariyle görüşmeye, bizimde lokum bahane oldu hatır sorduk.:)[/QUOTE] Ellerine Sağlık Senden başka tariflerde bekleriz Kronik gibi;) |
[QUOTE=sivaburs;540944]
Önemi yok dersin ama istersin, Sevmiyorum dersin ama seversin, Bedava ver desem söyle ne dersin? Kapına geleni geri çevirme.[/QUOTE] Önemli değil canlar şenlensin Seveni elbet sende seversin Bedava bak isteyen sensin Kapılar açık gelen dostlara |
Bütün ozanlarımız lokumda toplanmış hem yiyorsunuz hem söylüyorsunuz demekki ne güzel Allah agzınızın tadını bozmasın,tatlı yiyelim tatlı konuşalım.
|
[QUOTE=H_Turan;540954]Ellerine Sağlık Senden başka tariflerde bekleriz Kronik gibi;)[/QUOTE]
[B]Kronik usta ben çıragım,tarifler yolda.:D[/B] |
Yarında ben yapıp ekliycem azmettim ( inşallah )
|
[QUOTE=HasreT;540958]Yarında ben yapıp ekliycem azmettim ( inşallah )[/QUOTE]
[B]Bekliyoruz canım eminim çok güzel olacak eger 2 bardak şeker çok olur dersen 1,5 bardak koyarsın...[/B] |
[QUOTE=HasreT;540947]
Para önemsiz der, her fırsatta ister Hiç taksit yapmaz hep nakit der Söyler söyler sonunda hep güler :D Herzaman bilir işini coşkun reklamcılık[/QUOTE] Para neki insanın elinin kiri Çiçekleri suladı adamın biri Taksitler ufaldı mini mini Bu sitenin en güzel çiçekçisi :D |
[QUOTE=gönlüm58;540961][B]Bekliyoruz canım eminim çok güzel olacak eger 2 bardak şeker çok olur dersen 1,5 bardak koyarsın...[/B][/QUOTE]
Bana çok gibi geldi tarifi alırken 1.5 bardak yazdım zaten kesin yaparımda resim işi biraz zor gibi :confused: |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:02. |