![]() |
Cevap: Gündem:TAKLA
[QUOTE=OSMAN ECE;614066]yıllardır sokaklar kana boyandı
yeter artık bıçak kemiğe dayandı çok şükür türk milleti uyandı cephelerde namaz kılanı unutma[/QUOTE] Tüyü bitmemiş yetim hakkı yediler, Kalkıp bir de memo, haso dediler, Gün olur hesap sorulur bilmediler, Bu ülkeyi soyanı talanı unutma |
[QUOTE=mansur58;614067]Tüyü bitmemiş yetim hakkı yediler,
Kalkıp bir de memo, haso dediler, Gün olur hesap sorulur bilmediler, Bu ülkeyi soyanı talanı unutma[/QUOTE] allah diyeni askeriyeden attılar deveyide hamut ile yuttular arşivleri rusyaya sattılar altmış sekizlerde olanı unutma |
Müslümanı ayak altına aldılar
Hesap bize dönmez sandılar Fayda etmez omuzda yıldızlar Kendini kodeste bulanı unutma |
[QUOTE=OSMAN ECE;614068]allah diyeni askeriyeden attılar
deveyide hamut ile yuttular arşivleri rusyaya sattılar altmış sekizlerde olanı unutma[/QUOTE] Suçlu suçsuz bir birine kattılar, Hepisini bir zindana attılar, ülkeyi kurtardık ayağına yattılar Zindanlarda işkenceyle solanı unutma |
Bakan espiri yapmıs halkına
Varamaz herkes bunun farkına Hortumcuların dönen çarkına Çomağı sokanı unutma |
[QUOTE=Cley;614069]Müslümanı ayak altına aldılar
Hesap bize dönmez sandılar Fayda etmez omuzda yıldızlar Kendini kodeste bulanı unutma[/QUOTE] diyari ölür bu vatana yurda bırakmam meydanı çakala kurda allah el açanı komuyor darda zındanda çektiğin çileni unutma |
Fakir fukaranın hakkın yediler
Sonra da biz halkçıyız dediler Seçimlerde yüzde kırkyediler Oyları alanı unutma |
Gün geldi hesap döndü gördüler
Üç yüz altmış derece döndüler, İğne yemiş balon gibi söndüler, Korkak iki yüzlü olanı unutma. |
konu takladan açıldı buralara kadar geldi bende kendi fikrimi söğleyim
bakan beyin takla at kelimesini kınıyorum bir bakanın o insana daha güzel bir kelime kullanabilirdi çok ayıp etti köylü kardeşime ama bir millet vekili yada bakanın bir kelimesi bir partinin genelini bağlamaz ben akpli değilim ama yapılan güzel işleri,de taktir etmek lazım ediyorumda |
her iki saygı değer ozanın eline emeğine yüreğine sağlık
güzel bir akşam güzel bir atışma oldu mansur hocam ce gley kardeşime çok teşekkürler okuyup beğenen canlarada teşekkürler |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:38. |