Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

abdussvs 10.04.2008 10:57

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[B][I][COLOR="Red"]Kurtlapa'lı olupta ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan Halil YILDIRIM (Diyarbakır), Nazım DOĞAN(İstanbul) ve Mustafa ASARKAYA(Şırnak) abilerim başta olmak üzere adını sayamadığım diğer polis hemşerilerimin 10 Nisan Polis Bayramını kutluyorum...[/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 10.04.2008 11:01

SELAM KURTLAPALI HEMSERİLERİM HAYIRLI İŞLER

abdussvs 10.04.2008 16:37

[QUOTE=bilalfındık;252351]SELAM KURTLAPALI HEMSERİLERİM HAYIRLI İŞLER[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]sağol abi hoşgeldin şeref verdin...[/COLOR][/I][/B]

alisayan 11.04.2008 09:49

selam kurt lapalı hemşerileriim

bilalfındık 11.04.2008 14:43

sessizmi kalacaksınız arkadaşlarımız siteden atılıyor

abdussvs 11.04.2008 23:31

[B][I]BU
YAZIMI
TEŞEKKÜR
OLSUN
DİYE BU
DEFA
BÜYÜK
VE SİYAH
YAZIYORUM,,,

KURTLAPA BELDESİ ADINA AÇILAN BU SAYFAYA GELEN, YAZI YAZAN YADA YAZI YAZMAK İSTEYİP

TE BU HAKKI KISITLANAN HERKESE SELAMLAR OLSUN....

,[/I][/B]

abdussvs 11.04.2008 23:36

,,,TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESE,,,

kınasoglu 12.04.2008 22:06

[QUOTE=abdussvs;252774],,,TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESE,,,[/QUOTE]

ya kardeş belde olarak duyarlı birisin sizi tanırm bizim soydan ama kardeş ben gümüşdere li olarak katılırım ama meyvesiz ağac taşlanmaz bizler yöremiz için calışmaya devam etmekteyiz buna kimsenin güçü yetmeyecek abdussvs

dark_yamtar58 13.04.2008 13:46

[QUOTE=abdussvs;252773][B][I]BU
YAZIMI
TEŞEKKÜR
OLSUN
DİYE BU
DEFA
BÜYÜK
VE SİYAH
YAZIYORUM,,,

KURTLAPA BELDESİ ADINA AÇILAN BU SAYFAYA GELEN, YAZI YAZAN YADA YAZI YAZMAK İSTEYİP

TE BU HAKKI KISITLANAN HERKESE SELAMLAR OLSUN....

Selam olsun iyi günde kötü günde arkadaş bildiği insanların yanında dimdik durabilen yiğit kardeşime.Bu sitede bu sayfa açılmışsa kimsenin kimseyi kısıtlamaya hakkı yok bizler yazmaya devam edeceğiz.Kucak dolusu selamlar...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

,[/I][/B][/QUOTE]

Selam olsun iyi günde kötü günde arkadaş bildiği insanların yanında dimdik durabilen yiğit kardeşime.Bu sitede bu sayfa açılmışsa kimsenin kimseyi kısıtlamaya hakkı yok bizler yazmaya devam edeceğiz.Kucak dolusu selamlar...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

dark_yamtar58 13.04.2008 13:52

TÜRKLERİN TÜRKÜSÜ

Dilek yolunda ölmek Türklere olmaz tasa,
Türke boyun eğdirir yanliz türeyle yasa;
Yedi ordu birleşip karşımızda parlasa
Onu kanla söndürüp parçalarız , yeneriz .
Biz Tufani yarattık uyku uyurken batı,
Nuh doğmadan kişnedi ordularımızın atı.
Sorsan söyle diyecek gök denilen şu çatı :
Türk gücü bir yıldırım Türk bilgisi bir deniz.
Delinse yer ,çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz....

Hüseyin Nihal Atsız
Çok sevdiğim Son yüzyılın Dede korkutu Sayın Nihal ATSIZ " ın bu şiirini kardeşim Abdussvs" a teşekkür hediyesi olarak bu siteye taşıyorum,teşekkürler kardeş.

abdussvs 13.04.2008 14:02

[B][I][COLOR="Red"]Herkes herkes herkes bu sayfaya gelen herkese binlerce selamlar.
Bir süredir sayfalarımızda olamayan, yazı yazamayan, işleri yada özel durumları nedeniyle vakit ayıramayan ve ilk fırsatta yine aramızda gördüğümüz özelikle dark yamtar58 ve kınaşoğlu hemşerilerim sizlerde hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

. [/COLOR][/I][/B]

dark_yamtar58 13.04.2008 17:07

[QUOTE=abdussvs;253095][B][I][COLOR="Red"]Herkes herkes herkes bu sayfaya gelen herkese binlerce selamlar.
Bir süredir sayfalarımızda olamayan, yazı yazamayan, işleri yada özel durumları nedeniyle vakit ayıramayan ve ilk fırsatta yine aramızda gördüğümüz özelikle dark yamtar58 ve kınaşoğlu hemşerilerim sizlerde hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

ben ...dark_yamtar58... bundan sonra gönüldaşlarıma bu isimle yazacağım.Yazmak tabiki önemlide ne isimle yazdığımızın inanın hiçbir önemi yok.Önemli olan niyet önemli olan sevgi ve saygı Ben sizleri seviyorum sizlere kendimi daha yakın hissediyorum beni tanıyorsunuz İsimin bir önemi var mı.Ama sizler tabiki bizi kendi adımızla görmek istiyorsunuz o da sizin güzelliğiniz iyiliğiniz.Sizlerden allah razı olsun.

üsküdarli 14.04.2008 16:22

Sivasta ikamet ettiğimiz yıllarda 5-6 defa gitme fırsatı bulduğum Kurtlapaya ve kurtlapalılara selamlar olsun. Sevecen ve misafirperver insanlarını hiç unutamam, birde o sacda yapılan sarmal şekilli kömbelerini. O güzellikler dolu köye selamlar tekrar tekrar.

dark_yamtar58 14.04.2008 16:58

-->: --->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=üsküdarli;253470]Sivasta ikamet ettiğimiz yıllarda 5-6 defa gitme fırsatı bulduğum Kurtlapaya ve kurtlapalılara selamlar olsun. Sevecen ve misafirperver insanlarını hiç unutamam, birde o sacda yapılan sarmal şekilli kömbelerini. O güzellikler dolu köye selamlar tekrar tekrar.[/QUOTE]

Üsküdarlı kardeşim Kurtlapalılar Muhabbet formuna ziyarette bulunup mesaj bıraktığın için teşekkür ederim.Umarım bu ilk ve son ziyaretiniz olmaz.Sohbetlerimize katılman dileği ile.

abdussvs 14.04.2008 17:00

--->: -->: --->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=dark_yamtar58;253489]Üsküdarlı kardeşim Kurtlapalılar Muhabbet formuna ziyarette bulunup mesaj bıraktığın için teşekkür ederim.Umarım bu ilk ve son ziyaretiniz olmaz.Sohbetlerimize katılman dileği ile.[/QUOTE]

[COLOR="Red"][I][B]Abi selamlar yine hızlı ve son sürat ev sahipliğin devam ediyor. Sana teşekkür etmemek ne mümkün. Çok sağolasın...

[/B][/I][/COLOR]

abdussvs 14.04.2008 17:02

[B][I][COLOR="Red"]Nerde ise klişe bir laf oldu ama yine tekrar edeceğim.
Sivaslilar.net'e, Kurtlapa sayfasına giriş yapan yorum yazsın yada yazmasın herkese teşekkürler, selamlar...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 14.04.2008 17:06

[QUOTE=üsküdarli;253470]Sivasta ikamet ettiğimiz yıllarda 5-6 defa gitme fırsatı bulduğum Kurtlapaya ve kurtlapalılara selamlar olsun. Sevecen ve misafirperver insanlarını hiç unutamam, birde o sacda yapılan sarmal şekilli kömbelerini. O güzellikler dolu köye selamlar tekrar tekrar.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Bizim köyümüzü dilemen, sende güzel anılar bıraktığını öğrenmek bizi sevindirdi. Ne mutluki Allah'a şükür Sivaslıyız...[/COLOR][/I][/B]

tayfun5834 14.04.2008 21:41

İyi geceler tüm hemşerilerimize. Yeni gelen arkadaşlar sizlerde Kurtlapa sayfasını yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

WåñTêd_øØ7 14.04.2008 21:50

tum kurtlapalılara burdan slm lar ....... :)

abdussvs 14.04.2008 22:01

[QUOTE=tayfun5834;253583]İyi geceler tüm hemşerilerimize. Yeni gelen arkadaşlar sizlerde Kurtlapa sayfasını yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Times New Roman"][COLOR="Red"]Tayfun senin kulaklarını çekeceğim nerdesin sen bir gelip peşinden çabucak kayboluyorsun. Sana çok kızmaya başladım haberin ola...

[/COLOR][/FONT][/I][/B]

dark_yamtar58 14.04.2008 23:48

--->: -->: --->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=abdussvs;253491][COLOR="Red"][I][B]Abi selamlar yine hızlı ve son sürat ev sahipliğin devam ediyor. Sana teşekkür etmemek ne mümkün. Çok sağolasın...

[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Estafurullah kardeşim ev sahibi sensin ben senin hoş görüne sığınarak sitenizde ev sahibi gibi hareket ediyorum.Senin bazan uzun süre işin çıktığını bildiğimden müsafir arkadaşa sıcağı sıcağına cevap verme zorunluluğu hissettim.Kusuruma bakma birdaha olmaz.Saygılar.

tayfun5834 16.04.2008 12:57

Günaydınlar bu sayfaya gelen herkese. Kurtlapa sayfasını ayakta tutan Abdussvs ve Dark-Yamtar58'e teşekkür ediyorum. işlerimizin yoğunluğundan fazla giriş yapamıyorum ama kurtlapa sayfasını ayakta tutan abilerimin olması beni rahatlatıyor. herkeslere çok teşekkür olsun

abdussvs 16.04.2008 13:21

[B][I][COLOR="Red"]

Kurtlapa sayfasına gelerek yazı ve muhabbete katılarak Sivaslilar.net sitesinde ençok cevaplanan konular arasında 14. sıraya yükselmesine aracılık eden bütün hemşerilerimize teşekkür ederim. Hepiniz sağolun varolun.
Ha Adıslı hemşerilerimin sayfasının ençok cevaplanan ve en çok görüntülenen konu olması da ayrıca övünç kaynağı. Asıl temennim ise Sivaslilar.net'in bir numara olmasıdır...

[/COLOR][/I][/B]

üsküdarli 17.04.2008 18:32

Ya Abdussvs birtek sen varsın senden başka hiç kurtlapalı yokmu bu sayfaya gelip yazı yazacak muhabbete katılacak. Bütün kurtlapanın bu forumdaki yükü sende helal sana.

üsküdarli 17.04.2008 18:37

buradan bütünkurtlapalılara bende sesleneyim .Heyy Kurtlapalılar nerdesiniz ne alemdesiniz kendi sayfanızda eser yok, demekki sizinde kahve köşelerinde vakit öldüren, ömür çürüten bir nesliniz varmış. Kendinize yazık etmişsiniz bari gelecek nesiller için bırakın bu işleri

abdussvs 19.04.2008 12:48

[B][I][COLOR="Red"]

Bu güzel haftasonunda bütün hemşerilerime selamlar, saygılar sunuyorum. Hala Kurtlapalı olupta bu sayfaya gelen kimseler yok, ne yapalım herkes kahvelerde sigara dumanı ve kahve uğultusu ile dans etmeye bayılıyor.

Allah'u Teala hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu bağışlasın...

[/COLOR][/I][/B]

tayfun5834 19.04.2008 16:16

bütün hemşerilerime bende selam ve saygılar sunarım. abdussvs abime teşekkür ederim kurtlapa sayfasının devamı için çaba harcamaya devam ediyor sağolsun varolsun.

abdussvs 19.04.2008 23:31

[B][I][COLOR="Red"]sağol Tayfun5834 güzel söylemişsin ama sende pek katılım, hamle yok tek başıma idare edeceğim fırsat oldukça...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 19.04.2008 23:33

[B][COLOR="red"]Bütün hemşerilerime buradan Sivaslilar.net aracılığı ile iyi geceler güzel yarınlar temenni ediyorum. Herkes sağolsun varolsun...[/COLOR][/B]

abdussvs 19.04.2008 23:38

[B][I][COLOR="Red"]

Birazda ben siyaset yapayım bari. Hemşerilerime sormak istiyorum (Hoş hiç Kurtlapalı yok ama) bu zamana kadar Kurtlapa'da belediye başkanlığı yapan büyüklerimden acaba kim daha iyi yönetim sergiledi. Bu sorum sayfaya girip bu yazıyı okuyan herkese bilgisi olan, Kurtlapa'yı bilen hemşerilerime...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 19.04.2008 23:49

[QUOTE=abdussvs;255371][B][I][COLOR="Red"]

Birazda ben siyaset yapayım bari. Hemşerilerime sormak istiyorum (Hoş hiç Kurtlapalı yok ama) bu zamana kadar Kurtlapa'da belediye başkanlığı yapan büyüklerimden acaba kim daha iyi yönetim sergiledi. Bu sorum sayfaya girip bu yazıyı okuyan herkese bilgisi olan, Kurtlapa'yı bilen hemşerilerime...

[/COLOR][/I][/B]
Soru benden geldi ilk cevabı da kendi çapımda ben cevaplayım.
En iyi yönetim Yozgat yakınlarında meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Osman DEMİRTAŞ'TI.

Rahmetli Başkanıma Allah'u Teala Gani Gani Rahmet eylesin, mekanı Cennet, Peygamberimiz Efendimiz komşusu olsun. Bu soruyla Rahmetli Başkanımızı yad etmiş olalım...[/QUOTE]

........................................................................................................

dark_yamtar58 20.04.2008 00:22

Bütün Kurtlapalı hemşerilerime hayırlı gecele diliyorum.Bu sitede emeği olan ve site için titizlikle mücadele veren Abdussvs arkadaşımada bu gayeretinden dolayı teşekkür ediyorum.(Kardeşim bu sebepsiz soğukluğuda anlamış değilim.) Hayırlı geceler.

ersoy_34 20.04.2008 01:05

güzel bir köy kurtlapa beş onsefer gitmiştim

abdussvs 20.04.2008 05:29

[QUOTE=ersoy_34;255446]güzel bir köy kurtlapa beş onsefer gitmiştim[/QUOTE]

Hoşgeldin sefalar getirdin hemşerim sağolasın...

abdussvs 20.04.2008 05:31

[B][I][COLOR="Red"]

Herkese tüm hemşerilerime günaydın. Gününüz hayırlı ve aydınlık dolu olsun...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 20.04.2008 19:02

[B][I][COLOR="Red"]Gece görevden geldikten sonra ancak uyanabildik. İstanbulda hava çok güzel, tabi memleketten uzak olmanın burukluğu olsada Allah'u Teala herkese sağlık sıhhat versin, gerisi zaten teferruat.
Burdan bütün hemşerilerime selam ve saygılar sunar, ailesi ve sevenleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu yaşamlar, yarınlar dilerim...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 20.04.2008 19:05

[B][I][COLOR="red"]

Deli bilal abimizde sitemize dönüş yapmış, kendisine selamlar. Hoş geldiniz Deli Bilal Abi...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 20.04.2008 19:36

[B][I][COLOR="Red"]SEN OLACAKSIN

Haftalar ay olup aylar geçsede
Özlemle andığım sen olacaksın,
Terk edip gitsende birgün gizlice
Üzülüp ağladığım sen olacaksın...

Unutmak kolay değil inanki seni
Seninle yaşasam güzel günleri
Sensizlik ölüme götürse beni
Sarılıp bırakmadığım sen olacaksın...

Sevdim ölesiye sana vurgunum
Sevgini kalbimden sökemiyorum
Çok acı çektirdin sana dargınım
Ölsemde sevdiğim sen olacaksın...

[/COLOR][/I][/B][COLOR="MediumTurquoise"]
kurtlapalı meçhul şairden[/COLOR]

dark_yamtar58 20.04.2008 19:39

[QUOTE=abdussvs;255683][B][I][COLOR="Red"]SEN OLACAKSIN

Haftalar ay olup aylar geçsede
Özlemle andığım sen olacaksın,
Terk edip gitsende birgün gizlice
Üzülüp ağladığım sen olacaksın...

Unutmak kolay değil inanki seni
Seninle yaşasam güzel günleri
Sensizlik ölüme götürse beni
Sarılıp bırakmadığım sen olacaksın...

Sevdim ölesiye sana vurgunum
Sevgini kalbimden sökemiyorum
Çok acı çektirdin sana dargınım
Ölsemde sevdiğim sen olacaksın...

[/COLOR][/I][/B][COLOR="MediumTurquoise"]
kurtlapalı meçhul şairden[/COLOR][/QUOTE]

Kardeşim bu hemşerimizin eserlerini kim muhafaza ediyor kitabı varmı acaba.?

abdussvs 20.04.2008 20:05

[QUOTE=dark_yamtar58;255685]Kardeşim bu hemşerimizin eserlerini kim muhafaza ediyor kitabı varmı acaba.?[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi hiç bilgim yok öyle satışa çıkan kitapçılara dağıtılan bir kitap olduğunu sanmıyorum. benim ufak bilader matbaacı onun aracılığı ile bana ulaşan bir kitap. ilgin içinde sağol ayrıca...[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:56.