![]() |
Cevap: ASKER
abi çok güsel tarif ettin valla :):) neyse be abi hayırlısıyla bi inelimde sağ salim yapacak elbet çok şey vardır bakces çaresineee neyse burayada yazim [email]masum_serseri_41@hotmail.com[/email] msn adresim 12 aralıkta teslim olcaklar eklesin sivasa indikmi inş. görüşürüz hadeee şimdilikk paiii
|
--->: ASKER
slm arkadaşlar 13 aralık cumartesi günü 5. Piyade Eğitim Tugayı 1. Piyade Er Eğitim Tabur Komutanlığı na (Ulaştırma) (Sür-101) TKR.ARÇ.SÜR.ER olarak teslim oluyorum yalovadan gelicem yalovadan gidicek varsa tanışalım [email]st.aziz@hotmail.com[/email]
|
bide ufak bi ricam olucak bu kısaltma ne anlama geliyo bilen varsa söliyebilirmi:confused: (Sür-101) TKR.ARÇ.SÜR.ER
|
(SÜR-101) sınıfın.. tkr arç sür er de tekerlekli araç sürücüsü arkadaşş neyse benimde sınıf 101 ben 12 snde teslim olcam cumartesi teslim olduğun zaman görüşürüz inş. hadee paiii
|
cevapladığın için teşekkür ederim inş görüşürüz....
|
önemlii diğil kardeş no problemm
|
hataydan denizoğlu ben .. sa gardaşlarım benim sinüsdede aynen şu yazıyo
k.k.k ulaştırma (sür-101) tkr. arç. sür. er 5 nci p.eğt. tug. 1nci p. er eğt. tb. k.lığı-sivas 12.aralık.2008 1 gün yol ve 11.95 tl yol parası :D yani 13 ünde teslim olsam bişi olurmu yaa:D birde bu werdikleri para ile bulunduğum ilçeden il merkezine kadar gene gidemiyom:D |
selam arkadaşlar
herkeze selam 13 aralık cumartesi günü 5. er piyade eğitim tugayı 1, karargah ulaştırma (dk) olarak teslim olucam balıkesirden geliyorum araştırdığım kadarıyla sivasta acemilik soğuk haricinde süper geçeçek buna yürekten inanıyorum endişesi olan arkadaşlarada tavsiyem rahat olun herşey çok güzel olacak:) -0544-259-46-16- [email]vefali_serseri@hotmail.de[/email] benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa görüşelim (selçuk)
|
s a arkadaşlar ben deacemi birligi ulaştırma memleket çankırı/ılgaz
ankarada oturuyorum. [email]emre.06.18@windowslive.com[/email] sivasa giden arkadaşlar la görüşmek isterim. |
sivas soguk diyorlar fakat ılgaz da çok soguk oluyodu. yabancılık çekmem umarım .inşallah hepimiz hayırlısı ile gider geliriz
|
ANKARADAN SİVASA GİDEN ARKADAŞLAR VAR Sa görüşmek isterim
GİTMEDEN ANKARA DA [email]emre.06.18@windowslive.com[/email] |
Cevap: asker kardeşlerim
kardeşimm aynı benim durumdasınn bende afyondan sivasa 86 lıyım devre kaybı olarak eger eklemek istersen msnem [email]turjan_hazineci@hotmail.com[/email]
|
sivas-huzur turizmle gidiceq olanlar vamıı ama 11 aralık akşamı olanlar ??
|
[B][I]Hayırlı teskereler can sağlığı olsun sayılı günler çabuk gelir geçer.[/I][/B]
|
arkadaşlar selam ben bursadan can 13 aralık sabahı kısmetse sivas ta yım bursa dan gelen arkadaslar varsa goruselim bende biletimi saat 20,30 metro firmasından aldım 12 aralık aksamı yollardayız kısmetse bu arada sivaslılar net i yaratanlara cok tesekkurler bu sayede asker arkadaslıklarını nizamiyenin onunde değil cok uzaklarında kurma fırsatını verdi , askerlik için cok guzel bir yere gittiğimizi bilmenizi isterim arkadaslar en azından ben bole dusunuyorum şimdiden tum tertiplere ve vatani gorevini yerine getiren tum askerlere hayırlı teskereler unutmadan hayırlı bayramlar
|
[B]737-800 can mrb bende senin bineceğin otobüste olucam ben balıkesirden biniyorum bursadanda seni alıp sivasa koltuk numaram 32 ismim selçuk bursada görüşmek üzere k.i.b sivas 5.er piyade eğitim tugayı 1. karargah ulaştırma 13 aralık cumartesi saat 17.00 teslim
|
merhaba selçuk memnun oldum bu arada bende yarı bandırma edincikliyim yani balıkesir li sayılırım benim koltuk no da 8 gorusmek uzere kendine iii bak he su inzibatlardan nasıl kacarıs sivas ta bilmem artık dediğin gii bende 17 00 te teslim olmak isterim ama bakalım, oradada ist bi arkadasla bulusucaz , iii oldu askere gitmeden arkadas edindik kendine iii bak
|
takip ediyorumda 88/4 B olarak giden fazla çıkmadı varsa eklesin [email]onder_akman@hotmail.com[/email] arkadaşlar sizden ricam gidip gelenler veya bilenler söylesin hangi bankadan hesap açtırmak lazım ıngbank mı_?
|
selam oLsun tüm eski acemi birliği arkadaşlarıma fatih hocaya' pilot malına (:
* Arkadaşlar ben su anda usta bırlıgımı yapıyorum Agrı'dayım. İtfayeci olarak nobetım falan yok aksama kadar yatış televızyon basında aksamda yatakta telefonla konuşma ... Agrıya guzel. Neyse acemi birligimi sivasta yapmaktan gurur duyurorum ınanın usta bırlıgınde cok arıyacaksınız. Yemekler olsun komutanlar olsun cok ıyıler. Sizleri sadece tufek omza toren adımı ve egitim yoracak o kadar. Adı ustunde acemı askerlerı egıtıyorlar hergun egıtım. Koguş kalk lafına dıkkat edin cok gıcık bı laftır :) 1 saatde fazla uyumak ıcın tuvaletde uyudugum olurdu sonra yemege :D:D. Yemekleri özel şirket güzel cıkıyor. fakat biz ekimde ordaydık ve cok soguk olurdu sabahları öglenleri sıcaktan kavrulurduk aksam(yat ıstımasından sonra) dısarı cıkamazdık cıgerlerımız donardı. Sizler bu yonden bıraz sansızsınız sivasın en soguk donemıne geldınız.fakat Allah'tan temeltepede degilsiniz. Orda komando secmeleri olacak sakın ha komando olmayın benden solemesı dagıtım bırlıklerınıze tekrar komando okullarına gıdersınız ve cakma komando oldugunuz ıcın 6 ay orda hergun egıtım gorursunuz. gidecegınız yerlerde belli hakkari tunceli bolu o kadar. ordan sonra doguya operasyona gonderılırsınız. Genellıkle batıya cok asker gonderıyor goreceksınız sagını solunu bılmeyen adam ankara cıkacak sasıracaksınız. Ben ılk agrı cıktıgınde uzulmustum sahsen fakat doguya gelırsenız cok sanslı olursunuz. Cep telefonu serbest burda hergun pide lahmacun yıyoruz dısardan soluyoruz. bırde su alt devre olayı bıtsın tamam. Unutmayın Turkıyenın her yerınde Usta bırlıgınde SIRACILIK ve DEVRECILIK vardır. Sabredeceksınız. Neyse Sizlere bol şans sivasın ve havan teepenın kıymetını bılın. ( Havan tepeyı gıdınce gorursunuz zaten ) :D UNutmadan 1. tabur 2. boluk ve 2 takıma dusersenız Ali osman Kuş konmaz'dan uzak durun adam tam bı psıkopat :)) Kendısı 6 kazık rutbe atlamış tam savaş manyagı zaten sayısız operasyona gırmış biri. :) |
neco dostum nasılsın ya. bende gazinocu kantinci oldum. süper bir cami var ama kilitli sadece cuma kılıyoruz kıldırıyom yani allaha şükür yani vakitleride kaçırmıyoruz ama camiye girme şansı yok başka zaman.sıracılık burada da var ama bana yok çok şükür.herkese selam sivas bir numara bunu bilin yeter hatta oradaki askerler ustalar orayı beğenmezler ama oorası süper yerdir cep sorunu yok her hafta çarşı yemek önünde güzel daha ne olsun. buna nankörlük denir yani. burada benim tertipler kafa kaldırıp uyuyamıyo işten dolayı.
|
ali osman kuşkonmaz a gelince ben sevdim onu bana karşı çok iyidi imamları sever diyebilirim.cebini verdi bana aradım bu gün nasıl diye.herkse selamı var .işini çok ciddi yapan birisi belki kendince haklı belki abartılı ama bizi süründürmedi unutma.bizim bölük sürünmedi acemilikte.
|
s.a fatih hocam nasıLsın hocam cep numarını özel msj atarmısın ben burda kullanıyorum.
|
öncelikle bu forumu 2.5 ay önce bulup tanıştığımız fatih hoca ve diğerlerinin bayramını kutlarım.Yeni gidenlere gelince gideceğiniz yerlerde sıracılık olduğu için sizi usta birliklerinde 4 gözle bekliyolar bunlardan biride benim.Sivas'a gelince süper bi yer kıymetini bilin kalmak bile istersiniz ama bunu orda acemiyken anlamazsınız usta birliklerine dağılın anlarsınız.4 bölüğe düşerseniz kebabsınız 3 takımdan vedat çavuşa selam söleyin. :D üstünüze kalın bişiler alın kazak vs.Şampuan vs hepsini götürün hırsızlık olmaz acemide o işler ustalıkta oluyor.Acemiliğin kıymeytini bilin diyorum başka bişi sölemiyorum.
|
neco cebim 0543 421 28 52 her zaman açık değil ama şimdilik tabi cumartesi çarşım var yine
|
S.A ARKADASLAR BEN KISMETSE CUA GUNU OGLEN YANI 12 SINDE CIKIYORUM ASKERLIK ASKERLIK DEDIK GELDI ASKERLIK HIRLISIYLA GIDIP GLMEK NASIP ETSIN BUTUN HERKEZE NESE BIDAHA GELDIKTEN SONRA GORUSURUZ INSALLAH
|
arkadaslar bu gece bursa da son gecem ve ortalama 20 saat sonra yola cıkıyorum buruk ama gurur verici bi duygu allah herkeze askerlik gururunu yasamayı ve aynı gururla evlerine sevdiklerine kavusmayı nasip etsin herkeze simdiden hayırlı teskereler
|
gençler bot bağlamanıza 88/3 ler çok sevindi inanın usta birlikle
inde sabırsızlıkla bekleniyorsunuz hatta hep sizlerden bahsediliyo.gelseler ne iyi olacak bulaşık onlara pas pas onlara nöbetin kötü yeri onlara uyku yok tuvalet temizliği daha angarya ne iş varsa onları bekliyo.yani 88/3 ler yollarınızı bekler oldu.en büyük asker bizim asker sıloganı burada da söleniyo.hadi canlar gelinnnnnnn |
bu arada burada tanıştığımız ve görüştüğümüz bütün arkadaşların bayramlarını kutluyorum.
|
mrb.benim nişanlım 12-12-2008 tarihinde sivasa acemi birliğine piyade olarak geldi.bugün ise onu komando seçmişler.sizce usta birliği daha doğuyamı düşer.tabikide her yer bizim vatanımız.neresi çıkarsa çıksın sorun değil.ama ben genellemeleri bilmek istiyorum.kendimi ona göre hazırlamak için.
|
arkadaşlar iyi geceler.benim nişanlım 12-12-08 tarihinde sivasa vatani görevini yapmak için piyade olarak teslim oldu.bugün ise komando seçildiğini söyledi.siz tecrübeli insanlarsınız sizce sivastan usta birliğinde nereye geçer. nolur cvp verin.onun için gerçekten çok endişeleniyorum.sizde sevmişsinizdir.beni anlarsın umarım.şimdiden teşekkürler...
|
arkadaşlar hepinize hayırlı günler hayırlı teskereler allah burnunuzu kanatmadan annenizi babanıza sevdiginize kavuşturmak nasip eylesinnnn ben afyondan ferruh altunayyy 88/4 devre kaybıyım sanırsam:D 3 ocakta teslim olacak yok mu ya yada ocakta olsun oda yeter öksüz gibi tek ben mi gidecemm varsa eklesin msn mii hepiniz allaha emanet olun [email]turjan_hazineci@hotmail.com[/email]
|
02.01.2008 tarihinde adanadan sivas merkeze gidecek olan varsa görüşmek isterim
[email]tarik_harmanci@hotmail.com[/email] |
apom48 rumuzlu hanım efendi malesef nişanlınızın batıya çıkma şansı yok.sadece bolu komondo taburu olabilir ama oda k. ıraka gidip geliyo. hakkında hayırlısı güney doğuya hazırlanın başka alternatif yok.komodolar şırnak d bakır ağrı hakkari oralara gitti allah yardımcısı olsun.
|
[B]Tüm askerLErimize HayırLı teskereLer..........[/B]
|
slm arkadaslar bende sıvasa dustum ve 5.pıyade egıtım tugayı 1.pıyade er egıtım tabur komutanlıgı ulastırma olarak benden once yanı 88/3 tertıp arkadasıda aynı yere dusmustu ve bıze ınsalla benım kadar rahat edersınız askerlıgınızde demıstı ve ınsallah rahat edıcez komuabnlar cok ıyılermıs hıc bı kotulugunu gormemıs sımdı de ustalıgı karsa cıktı ve ordada rahat sayılır:):) bende 88/4b gıcekler varsa cvplarını beklıorum
???????? |
ha bıde 15 ocak sülüs tarıhım ve allak nasıp ederse 16 veya 17 sı ordayım (merkezde)
|
arkadaşlar 04 ocakta birliğime teslim olacam ama dün gittim şubeden sülüs evrakımı aldım peki ben dünden itibaren askermi sayılıyorum?
|
kardesım 88/4 b ler bıldıgım kadarıyla ocak 15 olanlar senın buyuk olasılık devre kaybı.ayrıca sulus aldıgın tarıhten ıtıbaren askerden sayılıosun
|
fatıh hocam bende ızmırden sıvas ulastırmadayım 15 ocaak vakat unıversıte terkım bunun bana ne gıbı bır katkısı olabılır??tesekkur ederım
|
arkadaşlar bende 5.nci piyade er eğitim alayı 1.nci bölük komutanlığı ulaştırma olarak gidiyorum kısmetse 18 ocakta teslim olucam sivas cok güzel bir yer fakat birz soğuk diye duydum allah yardımcımız olsun hepinize şimdiden hayırlı teskereler :)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:20. |