![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Abdullah günaydın.Hani benim davetiyem nerde?
|
merhaba millet eski üyeler nerelerdesiniz kayıp oldunuz?
|
[QUOTE=EMİRGİL;254581]Abdullah günaydın.Hani benim davetiyem nerde?[/QUOTE]
davetiyen hazır abim... YARIN İNŞALLAH ELİNDE OLACAK.;) |
mrb yeni gelen arkadaslar hos geldiniz abdullah gözun aydın olsun babana ve annene selam söyle
|
ibrahim rahat sende hosgeldin ikimizde sivastayız amam hic karsılasmıyoruz annen nasıl köye gidyormusun ne isyapyorsun sivast bir yerde calısyormusun
|
slm emre nasıl sınız isler nasıl babana selam söyle bebaannen sizdemi yoksa sadetin abinin ordamı sizdeyse bende selam söyle erol abinin selamı varde sanırım baanda benim gibi bilmiyor bilgi sayar kulanmayı bende bu site icin ögrendim devamlı yazın bu arda rahmetli muhtarı yani dedeni resmini koydugun icin teskur ederim san dergerli sitemize katılan arkadaslar suanki muhtar dan önceki muhtardır haci özgur köye buyuk hizmetleri olmustur köyun cesitli yerlerinden gelen sulara kanal yaptırmıstır kızıl ırmak setindede birlikte cok mucadele etik bunlar sadec yazdıklarımız cok köyune duskun birydi allah rahmet eylesin ruhu sadolsun
|
metin cim nasıl sın enistem halam nasıl evhalkı nasıl selam söyle bende onlara
|
yigenim yasin bir yaz yorsun bir gidyorsun kayıp olyorsun devamlı yazın su siteyi canlandırınbalam ve enisteme selam söyle
|
ibrahim özgur garda kızmaya baslıyorum san kel nerdesin siteyi acmayla buis itimi sanyorsun bakyorum 10 gundurliki yoksun burayı ihmal etme seivasa geldiginde agzından burnundan getiririm yoksa senin nuru gilin ilhan arslan sen nerdesin allah askın ya neden yazmıyorsunuz anlamıyorum yazcak bir seydemi bulamıyorsunuz yoksa
gelelim kurt gilin hasan hasan arsalan sen nerdesin ya yangın söndurmeden basını almıyormusun yoksa gerci haberlerde hic yangın haberide duymuyorum amam yata yata usanmadınz demi iste hep yatarsanız böyle tembel olursunuz yatmanada bir sey demiyorum garda sadec parmakların calısa yater ya yazılarınızı bekliyorum |
h sanat bacım babana selam söyle baba ennen sizdemi sizdeyse benim icin elerinden öpun cok ekmegini cayını ictim istanbula ilk geldigimde yanına ziyarete gelcem bu yazdıklarımı ona iletirsen sevinirim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:51. |