![]() |
-->: Altaki üyeye soru sor!
hoslanmaaaammm :D zaten bir kere yagmura yakalandim, valla dus almis gibi oldum :D
tekrar ayni soruyu soruyorum :D alttaki üye bugün macimi izlemeye gelir mi :D |
--->: Altaki üyeye soru sor!
gelirdim kardesim ama malum uzagim biraz
su anda sivasta misin? |
[COLOR="DarkRed"][B]Gönlüm yüreğim Sivas'ta ama maalesef Rızk için İstanbul.!!
Alttaki üye sen nerdensin.?[/B][/COLOR] |
Malesef Sivas'ta degilim, en son 28.8.2007 tarihinde Sivastaydim :D Bu senede izin yoktu malesef
alttaki üye, bugün menüde ne var |
Cevap: Altaki üyeye soru sor!
akşam görücez...
alttaki üye hiç üsküdarda kız kulesine karşı çay içtin mi ??? |
kiz kulesinde bizzat cay ictim : ))
aksam ne olsada yesek diye düsünüyorsun? |
[QUOTE=tatli-dilli;305142]konu istanbuldu sanirim, asigim ben istanbula cok da seviyorum (türkiyenin her yeri güzeldir)...
yagmurda yürümekten hoslanirmisin?[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Dünya'da en sevdiğim hoşlandığım anlatılması zor duyguları yaşadığım sanırım ilk on da olsa gerek özellikle Sarayburnu Kumkapı veya Beşiktaş Yeniköy inanılmaz bir dugu yağmur yağar iken helede hafif rüzgar havada kapalı iken vede en çok fırtınalı havada arabada güzel müzikler eşliğinde denizi dalgaları martıları seyretmek elbetteki çayımı ve S...m dumanlarken[/FONT][/B][/COLOR] [FONT="Comic Sans MS"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Alttaki üye[/COLOR][/FONT][/B][/FONT] [COLOR="DarkRed"][B]İstanbul'un en çok neresini seversiniz ben şahsen Ortaköy ya siz..?[/B][/COLOR] |
Atatürk Hava alanini :D Malesef Istanbula gitmek ve gezip nasip olmadi. Sadece Hava alaninda bir kac saat gecirmistim :D
alttaki üyemiz bu sitede en cok neyi seviyor |
[COLOR="DarkRed"][B]Bana beni düşünüp dağlar denizler okyanıslar ötesinden LindT Salan Gönül Dostumu..
Alttaki üye yemekten sonra spor yapıyormusuun İftar sonrası..?[/B][/COLOR] |
bu ara pek yapamiyorum ama yapsam iyi olacak : ))
altaki üyeye : seninde icinde maneviyatinin arttigini hissediyormusun ramazanla birlikte? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:44. |