![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sen benim gönlüme aşk odu verdin
Bilmem ki oraya nereden girdin Bir viraneye nasıl çevirdin Bir muamma oldum gel de çöz beni |
Aramıza engel koymuş bak felek
Bilmem nasıl kabul olur ki dilek Sevdiğine uzanmazsa bir bilek Vur sineme içten içe kaz beni |
Duyguların hissederim ten gibi
Sen de yanıp kül olasın ben gibi Bir daha sevemem asla sen gibi Gir gönlüme baştan başa gez beni |
[QUOTE=sivaBURs;348977]Aramıza engel koymuş bak felek
Bilmem nasıl kabul olur ki dilek Sevdiğine uzanmazsa bir bilek Vur sineme içten içe kaz beni[/QUOTE] Sevgiye dayanmaz artik bu yürek, Kabul olsun diledingin her dilek, Kaldirsin engeli ortadan felek, Mutlu etsin seni ömür boyunca. |
Gülüm sende çok güzellik var ama
Bu güzellik merhem olmaz yarama Ben burdayım uzaklarda arama Al kalemi bir köşeye yaz beni |
sivaBURs gidiyor neyin peşinde
Seven sevdiğini görür düşünde Lezzeti bulur onla aşında Anlatan teli güzel saz beni |
[QUOTE=sandalli;348981]Sevgiye dayanmaz artik bu yürek,
Kabul olsun diledingin her dilek, Kaldirsin engeli ortadan felek, Mutlu etsin seni ömür boyunca.[/QUOTE] Sandallı abicim çok hata yaptım Bu hastalığı nereden kaptım Doğrular dururken eğriye saptım Al fırçayı bir tuale çiz beni |
[quote=sivaBURs;348979]Duyguların hissederim ten gibi
Sen de yanıp kül olasın ben gibi Bir daha sevemem asla sen gibi Gir gönlüme baştan başa gez beni[/quote] Duyguyla değil mantıkla yaklaş Ne olacak senin bu halin arkadaş Mantıkla yaklaş yavaş yavaş Çıkmasın sonra aranızda savaş |
[QUOTE=arifcoskun;349000]Duyguyla değil mantıkla yaklaş
Ne olacak senin bu halin arkadaş Mantıkla yaklaş yavaş yavaş Çıkmasın sonra aranızda savaş[/QUOTE] Ne olacağı kalmadı be abi bitti O değil şu gönlüm uzağa gitti Kalbim söz dinlemedi yanlışa itti Nasıl buldu yaz ayında güz beni |
Insan bu kardesim hatada yapar,
Ask atesi bu insanin sinesin yakar, SivaBurs kardesim bunuda asar, Senin yüreginden sevda eksilmez. |
Bir ömür peşinden koştuğun şeye
Dönüp bakılmaz mı bu çaba niye Hayatım benden sana hediye Al balyozu vur başıma ez beni |
[QUOTE=sandalli;349006]Insan bu kardesim hatada yapar,
Ask atesi bu insanin sinesin yakar, SivaBurs kardesim bunuda asar, Senin yüreginden sevda eksilmez.[/QUOTE] Cümle var olurmuş birkaç heceden Hani sen var mıydın daha önceden Unuttum adını sormam goncadan Katranın içindeyim gel de süz beni |
Ömrümün boyunca pesinden kostum,
Gün oldu sevginin icinde costum, Zaman gecti ben bunu da astim, Zamanla hepsi gecer kardesim. |
İmkan olsaydı da bunları okusaydın
Başıma çıkmazlar çorabı dokusaydın Unutabileceğimi bir kafana koysaydın Bu dünya sevdaya etti buz beni |
[QUOTE=sandalli;349014]Ömrümün boyunca pesinden kostum,
Gün oldu sevginin icinde costum, Zaman gecti ben bunu da astim, Zamanla hepsi gecer kardesim.[/QUOTE] Benim kızgınlığım kendimedir aslında Sormaz mısın hata var mı neslinde Böyle sevda olmamalı gönlümde Kendime düşman etti değmeyecek kız beni |
Güller sersen sevdiginin yoluna,
her seye bos ver takil koluna, Ne sagina güven nede soluna, hayatina kendin yön ver kardesim. |
E yeter desin artık biriniz
Sayemde efkar doldu yeriniz Sizleri sevdiğimi nolur biliniz Siz olmayınca gelip bulmaz haz beni |
[QUOTE=sandalli;349030]Güller sersen sevdiginin yoluna,
her seye bos ver takil koluna, Ne sagina güven nede soluna, hayatina kendin yön ver kardesim.[/QUOTE] Dostumdur bana iyi söz eden Uykusu gelendir buradan giden Gaz lambası söndürürdük eskiden Sizlere iyi geceler dostlar |
Senin derdin benim derdim farketmez,
Güzel olan sevdigini asla terketmez, Gidenin ardindan kosmaya degmez, Sende artik bir nokta koy sevdana. |
[quote=sivaBURs;349032]Dostumdur bana iyi söz eden
Uykusu gelendir buradan giden Gaz lambası söndürürdük eskiden Sizlere iyi geceler dostlar[/quote] Dost her zaman acı söz söyler Uykusu gelen döşeği serer Sabah uykusuda güzelmiş meğer Arif dostlarına iyi geceler diler |
Gaz lambasi artik tarihe gitti,
Gece oldu sohbet burada bitti, SivaBurs kardesim sohbeti etti, Sohbet bitti artik iyi geceler. |
[QUOTE=arifcoskun;348795]Sağol HaZaN bacım o senin güzellğin
Sen çalışıyorsun akşam dinlenesin Bizde seni çok görrmek isteriz bilesin Gelemezsen sağlık olsun sabah dinlersin[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]ALLAH razı olsun arif abim, Çok isterdim yanınızda olayım. Şükürler olsun mutlu, huzurluyum, Sabah oldu geldim işte yine buradayım.[/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;349080][B][I][COLOR=indigo]ALLAH razı olsun arif abim,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Çok isterdim yanınızda olayım.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Şükürler olsun mutlu, huzurluyum,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Sabah oldu geldim işte yine buradayım.[/COLOR][/B][/I][/quote] Hepimizden razı olsun HaZaN bacım Olmak istmende güzel, olmuş sayalım Mutlu,huzurlu olman güzel daim olsun bacım Hoşgeldin sabah ta olsa yine yazalım |
[QUOTE=arifcoskun;349083]Hepimizden razı olsun HaZaN bacım
Olmak istmende güzel, olmuş sayalım Mutlu,huzurlu olman güzel daim olsun bacım Hoşgeldin sabah ta olsa yine yazalım[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Biraz geç oldu ama kusura bakmayın, Sizlerle atışmaya da hiç doyamam. Pekde becereme ama, yazmadan da duramam, Huyum kurusun işte ben ben buyum.[/COLOR][/I][/B] |
Isten geldim gözlerimi acamam,
Burada yazmadan ayip kacamam, Ozan sohbetiden asla gecemem, Türküsüz neye yarar benim hayatim. |
[B]bakarım size hayran hayran
sohbetiniz pek bir candan sizler kadar olmasada işte bendende iki kelime..[/B] |
[QUOTE=sandalli;349172]Isten geldim gözlerimi acamam,
Burada yazmadan ayip kacamam, Ozan sohbetiden asla gecemem, Türküsüz neye yarar benim hayatim.[/QUOTE] [B][I]Sandallı gelmiş yine başlamış döktürmeye, ALLAH (cc) başka yorgunluklar göstermeye. Sivas Net güzel bir sitedir gelen gelen, Bende burada çıkmışım gezinmeye.[/I][/B] |
[quote=sibelYILMAZ;349176][B]bakarım size hayran hayran [/B]
[B]sohbetiniz pek bir candan[/B] [B]sizler kadar olmasada [/B] [B]işte bendende iki kelime..[/B][/quote] Bakarsın bize öyle hayran hayran Bu sitede herkes birbirine candan Elbet bir gün gelirde döner devran Sende herkesi bırakacaksın hayran :) |
Bahcemde ki bülbülümü vurdular,
Sari sacli yarin saclarini yoldular, Burdakiler bizleri garip buldular, Gelen vurdu, giden vurudu basima. |
Yeniden gelse sivasa bahar,
Nazli yar bana uzaktan bakar, Onun bakislari sinemi yakar, Yaninca yüregim kül olur gider. |
Sari sacli hasta düstü yatiyor,
Bu hastalik bize cile katiyor, Eczane ilaci coga satiyor, Ilac alamazsam sarim ölecek. |
El eyle de nazil gelin el eyle,
Yüce dag basini bana yol eyle, Kurumus irmagi coskun sel eyle, Aksin yüregime söndürsün gayri. |
Selam veririm ozanlarıma
Koşar gelirim mekanlarına Hayran olurum kelamlarına İyi akşamlar ozan dostlarım |
Etmişsin onu sen başına taç
Bulmalısın hastalığına ilaç Sarı senin sevgine muhtaç En iyi ilacı sevgi galiba |
Ona olmalısın iyi arkadaş
O seni tanımış kendine yoldaş Derdini de döker olursan sırdaş En iyi ilacı sevgi galiba |
Sevgi fayda etmez gelince yasi,
Sari sac kalmadi agardi basi, Gelecek haftaya mezarin tasi, Sarim hastalandi gidici artik. |
Ne oldu sana yar, saçların mı aklandı
Katran karası kalbin, söyle nasıl paklandı Kalbindeki fenalık acep nere saklandı Bi tuhaf gördüm seni hallerin mi değişti |
[QUOTE=sandalli;349452]Sevgi fayda etmez gelince yasi,
Sari sac kalmadi agardi basi, Gelecek haftaya mezarin tasi, Sarim hastalandi gidici artik.[/QUOTE] Ulu dağ başından eksilmez bulut Yüce yaratandan kesilmez umut Belki de düzelecek olursa hoşnut En iyi ilacı sevgi galiba |
Karardi mi kalbin insafin gitti,
Seninle askimiz cok erken bitti, Yaptigin cefalar canima yetti, Melek olsan bile istemem seni. |
Yüce dag basinda kar eksik olmaz,
Vadesi gelince baglasan durmaz, Sari saclim artik dünyada kalmaz, Ilac parasi yok ölecek sarim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:18. |