![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronik;409912][B][COLOR=darkorange]bugün olmaz oynayamam[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]gece gece moralini bozamam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yenilirsen üzülürüm sonra[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]canını acıtmam ,sana kıyamam [/COLOR][/B] [/quote] işin yoksa oynayalım oynamaya doymayalım oyuna başlamadan lafları koymayalım :D |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;409894]hoş geldin sohbete gel gönüy eyle
ne denirki metin0758 atışan söze kapkacı bırakta doğru sen doğru söyle cesaret edipte çıktınmı ozanların ringine[/QUOTE] ben yıllardır bu ringlerde yaşarım rakip tanımam bir bir aşarım kim benimle baş edecek şaşarım ............................... |
[B][COLOR=darkorange]şu an oynuyorum ondan söyledim
maç bitsin senle devam edelim edemessekde yarına devredelim ama kim yenilirse yenilsin rezil etmeyelim [/COLOR][/B] |
[B]Ben de geldim yazayım bişeyler
Msn dekiler beni meşgul eder Siz devam edin ozanlar Hepinize hayırlı geceler[/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;409916][B]küsmek degil isterim barış[/B]
[B]barış için insanlıga karış[/B] [B]ama arasıra benlede yarış[/B] [B]yazmayan el olur tahriş [/B] [B]sınıra doğru gel barikat beklerim[/B] [B]sözleşmeyi kendi elimle vereyim[/B] [B]gelirken madımakta beklerim[/B] [B]bişiririm sende yersin barış ederim[/B][/quote] sınır bana cok uzaktır bu yemek işi sankim tuzaktır :D kırmızı kar yaganda gelirim aracım malum kızaktır :D [quote=kronik;409925][B][COLOR=darkorange]şu an oynuyorum ondan söyledim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]maç bitsin senle devam edelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]edemessekde yarına devredelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ama kim yenilirse yenilsin rezil etmeyelim [/COLOR][/B] [/quote] tamam bu teklif bana uyar sen söylemezsin kim duyar olurda eger yenersem sen yinede beni uyar :D |
[B][COLOR=darkorange]barikat gel mynetteyim
çaylaklarda ses deyim hadi seni beklerim bakalım neler olacak hissettim yeneleceğim [/COLOR][/B] |
Ozanlar nedir bu sessizlik
Bir zamanlar hep burada idik Günleri haftaları devirdik Hala kendimize gelemedik :D |
Kara Ahmet geldi kesilsin kelam,
Adimi duyunca kirilir kalem, Site alemine binlerce selam, Veripte geceyim sultan tahtina. |
[quote=Kara Ahmet;411195]Kara Ahmet geldi kesilsin kelam,
Adimi duyunca kirilir kalem, Site alemine binlerce selam, Veripte geceyim sultan tahtina.[/quote] Hoşgeldin ozanların hası Ahmet Yokmu içinde hiç merhamet Laflarımız ince ince siyaset Siyahi kaptırmaz tahtını sen buna şükret :D |
[QUOTE=arifcoskun;411203]Hoşgeldin ozanların hası Ahmet
Yokmu içinde hiç merhamet Laflarımız ince ince siyaset Siyahi kaptırmaz tahtını sen buna şükret :D[/QUOTE] Hosbulduk gardasim ozanin piri, Akmaz ki dösümden siyaset kiri, Yüregi atarsa ozanin biri, Gelsede kozlari paylassak derim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:33. |
|