![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronik;411393][B][COLOR=darkorange]ozanın piri kimmiş deyiver hele
sandallı abimdir pir bize göre pabucunu ters giydirir seni giblerine onunla aşık atamaz hiç kimse [/COLOR][/B][/QUOTE] Radyoda çalıyor kalbimin sesi, Akıllı olunda seveyim sizi, Yoksa dağıtırım kafayı gözü, Sonra günah benden gider bilesin. |
[quote=Kara Ahmet;411394]Radyoda çalıyor kalbimin sesi,
Akıllı olunda seveyim sizi, Yoksa dağıtırım kafayı gözü, Sonra günah benden gider bilesin.[/quote] Kapımı kapalı neden kimse yok Bu sözlere benim karnım tok O icraatlar bilesin bizdede çok Kafana mğferini giyde öyle çık :D |
Bende ki karizma yoktur alemde,
Bulunmaz incelik kurşun kalemde, Bana edeceğin herbir kelamda, Saygıyı göreyim, hürmet göreyim. |
Bu kadar dil dökeriz eyleriz yarış
Hedefe varıyoruz biz karış karış Nerde bu millet uykuyamı dalmış Bekler ozanlar onlardan çok alkış :) |
[B][COLOR=darkorange]radyo kapalı dalga geçiyor [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bu ahmet bizle kafa bulyor kendine adam seciyor bu hali beni delirtiyor[/COLOR][/B] |
Radyoda beklerim kimse gelmiyor,
Belali adamım bunlar bilmiyor, Şanımız çok büyük silgi silmiyor, Yüreğin için de bin yüreğim var. |
[quote=Kara Ahmet;411400]Radyoda beklerim kimse gelmiyor,
Belali adamım bunlar bilmiyor, Şanımız çok büyük silgi silmiyor, Yüreğin için de bin yüreğim var.[/quote] Çağrılan yere naz olmaz hele gelek Bakalım neler çalar Ahmet dinleyek Sıla türküleri ile coşup eğlenek Eşe dosta bir selam eyleyek |
Benim bakışlarım, ceza kesiyor,
Namımız alemde keskin esiyor, Beni gören hayatından beziyor, Kaçan kurtuluyor, kalanlar yandı. |
[quote=Kara Ahmet;411405]Benim bakışlarım, ceza kesiyor,
Namımız alemde keskin esiyor, Beni gören hayatından beziyor, Kaçan kurtuluyor, kalanlar yandı.[/quote] Biz bakışla değil makpuzla keseriz Görev icabı fizana da gideriz Cezayı garibe değil zalıma keseriz Bize rakip yok herkesi geçeriz :) |
ozanların atışması çok sert olmuş
ben gelemedim içime dert olmuş o diyarlar da ne güller solmuş buraları boş bırakmamak lazım millet gelmiş burda ahkam kesiyor deli kasırgalar gibi esiyor ozan metin kötü şeyler zeziyor millet gelmiş burda kafa eziyor... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:59. |
|