![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kimler geldi kimler geçti
Şu sayfayı kimler açtı Ozanlar destan yazdı Yazamayan yine kaçtı |
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sivabursun balı işe yaradı abimin ağzından ballar damladı başımdan aşağı güller aktardı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kronik bu jestine hayran kaldı [/COLOR][/B] |
Sürüne sürüne geldik bu yaşa,
Başımı dayadım bir kara taşa, Güller feda olsun o güzel başa, Kardeşimiz sana az bile bunlar. |
[B][COLOR=darkorange]cley gelmiş yazamıyor bir türlü [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]hinlik düşünür türlü türlü[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ona söyleyin yazmasın buraya gayrı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dokunmaz onun bize hayrı [/COLOR][/B] |
Cley sende yazma artik buraya,
Kara kedi girer sonra araya, Serhatin verdigi üc bes paraya, Yeni bir site acsan diyorum. |
[B][COLOR=darkorange]çiçek çiek gezer arılar
kurban olsun sana sarılar yaranı deşmek istemezdim ama içim sıkılıyor bu aralar[/COLOR][/B] |
Acilsin gönülde sari bir cicek,
Güzel olsun sana herbir gelecek, Kader ömür boyu sana gülecek, Dualar yürekten unutma sakin. |
yar saclarin lule lule
sandalli abim sana gule gule |
Sevdalar içerde takıldı kaldı,
Aklımı başımdan bir güzel aldı, Gönül acıların içine daldı, Ben kendi halime yanar ağlarım. |
[quote=sandalli;413224]Sevdalar içerde takıldı kaldı,
Aklımı başımdan bir güzel aldı, Gönül acıların içine daldı, Ben kendi halime yanar ağlarım.[/quote] Sevda dedikleri kuru bir sözmüş Her yanımı dert almış bürümüş Ozanlar neden karayasa bürümüş Ben bu derde nasıl derman bulayım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:09. |
|