![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=ismail 58;584938]Atışmaya dönmesin mısralarım,
Ben bu konuda fakir fukarayım, Dedim birkaç satır karalayayım, Müsadenizle ben şimdi ayrılayım.[/QUOTE] bizim köyde bağ bahçe yeşermiş insanlar yanılır şaşar beşermiş herkes kazdığı kuyuya düşermiş sen yoma güzel başını hemşerim [QUOTE=aysima58;584939]babacım beni derinden üzdün sivasla sitenin gonca gülüsün yetiyordu bize bir tek gülüşün kim kırdı söyle vereyin sözün.[/QUOTE] sivasta ben halaycı başıyım ilimin yurdumun temel teşıyım aşık sefilin yoldaşı ve eşiyim atışmaz laf oldu ayşime bacım takma boş ver işte köyümdeyim |
[B][COLOR="DarkRed"]Sitemizde ozanlarin basisin
Birak kem söz sahibinde kalsin Seni üzen hemen özür dilesin Sensizlik cok Aci olur be Usta[/COLOR][/B] [QUOTE=OSMAN ECE;584928]ömrüm talan oldu rüzgar savurdu bazı dostlar bize yüzün çevirdi koca çınarı kem söz ile devirdi siteden ayrılmak zor oldu kardelen [B][I][COLOR="DarkRed"] Koca cinar cok badireler atlatir Kem sözle yikilmaz asirlik cinar Ayrilirsan yürekler kor olur yanar Bizi sensiz birakma be Usta.[/COLOR][/I][/B] |
Buranın gülüdür Diyarı Baba.
Yapalıdan kopmuş şu an diyarda. Sobayı yakıpta oturak burda. Dergahi dostlara acalim usta. |
[QUOTE=bilal kose;584969]Buranın gülüdür Diyarı Baba.
Yapalıdan kopmuş şu an diyarda. Sobayı yakıpta oturak burda. Dergahi dostlara acalim usta.[/QUOTE] çok teşekkür ederim bilal can bozulmaz damarda asilse kan gönlüm sana saray yüreğim han insana kıymet biçelim usta |
insan kıymetini kendi belirler
diline dolar da durmaz zehirler alışmış lakırtıya edebi neyler insan sansınlar seni biraz sus da Köyümün yolları tozdan topraktan haber ver bana elbali kavlaktan çıkıp bakasım gelir goramazdan gurbette göz ağlar yürekse yasta |
[QUOTE=goramaz;585395]insan kıymetini kendi belirler
diline dolar da durmaz zehirler alışmış lakırtıya edebi neyler insan sansınlar seni biraz sus da[/QUOTE] alışmış lakırtıya edebi neyler kötülerden kan ağlar k. köyler toplumda kendini bilmeyen beyler dostumuzu iyi seçelim usta |
bir güngelir kötüye rast gelirsen
oturup onunla muhabbet kurma içi pas olanı altın görürsen kadirden kıymetten geçelim usta iyi akşamlar Osman Ece abi.. |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Kisi bencilse onda saygi arama
Diyari baba kem söze kara baglama Senin yüregin som altinla, Pirlanta Insan Sarrafi olasin sen Usta[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=goramaz;585401]bir güngelir kötüye rast gelirsen
oturup onunla muhabbet kurma içi pas olanı altın görürsen kadirden kıymetten geçelim usta iyi akşamlar Osman Ece abi..[/QUOTE] kavlağın insanı asilmi asil yetişir bağrında iyi nesil düğünde zurna çalar fasıl geçilide çayımızı içelim usta |
Belli ki çok büyük burda yıkıntı,
Kime doğru gider bunca akıntı, Kendine edinmiş birkaç takıntı, İstenmezsek eğer kaçalım usta. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:13. |