![]() |
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;333982][B]Sweetcigim cagirdi beni :) olmaz gelmemek
her zaman davete icabet etmek gerek özletmisim kendimi, bilmeyerek gelmiskende herkese selam verek [/B][/QUOTE] [I][B][COLOR="Magenta"]Hele sükür sonunda gelebildin Bu kadar zamandir nerdeydin Gözlerimiz yollarda kaldi bilmezmisin Bir daha böyle kendini özletmeyesin [/COLOR][/B][/I] |
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;333978]Sağolasın bacım benim hoşbulduk
Gelecek için çok şeyler konuştuk Biz dostluğu sevgiyi burada bulduk Tulumba tatlısı buyur gel bak biz oturduk :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Tulumba tatlisinada cok bayilirim Bu aralar biraz fazla tatliya düstüm sayilirim Düsünürüm ben bu kilolari nasil atarim Artik yaza bu kilolari birine satarim :D [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]bakıyorum beni tatlıya çağıran yok
buyur sende tad diyen yok benim de işim vardı zaten [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sulu köfte yaptım bilen yok [/COLOR][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"]dan dann dannn..... :D
selam olsun tüm hemşerilerime bizim yolumuzda düştü sivaslılar.net'e amma velakn bi mazuratım vardı sizlere (: siteden kendi kendine çıkarsa bi üye dakikada bir yeniden giriş yaparak dönmeli mi bir deliye ??? [/FONT][/COLOR][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;334076][B][COLOR=darkorange]bakıyorum beni tatlıya çağıran yok [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]buyur sende tad diyen yok [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]benim de işim vardı zaten [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sulu köfte yaptım bilen yok [/COLOR][/B][/quote] Senin tatlın ayrıldı yoktun seni bekliyor Sweet peşinede bir kahve iyi gider diyor;) İşin bittimi bari herkes seni bekliyor Kronick bacım bana suluköfte yolluyor |
--->: Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;334068][I][B][COLOR="Magenta"]Hele sükür sonunda gelebildin
Bu kadar zamandir nerdeydin Gözlerimiz yollarda kaldi bilmezmisin Bir daha böyle kendini özletmeyesin [/COLOR][/B][/I][/QUOTE] [B]islerim cok yogundur bu ara sitelerde yorar beni yanisira düsünürüm stress icinde kara kara bugünde cabuk bitermi acaba :)[/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=klong58;334080][B][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"]dan dann dannn..... :D
selam olsun tüm hemşerilerime bizim yolumuzda düştü sivaslılar.net'e amma velakn bi mazuratım vardı sizlere (: siteden kendi kendine çıkarsa bi üye dakikada bir yeniden giriş yaparak dönmeli mi bir deliye ??? [/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]ve aleykum selam, hosgeldin Sen birden nasil böyle girdin Bu ne dan dann dani ettin Bizleri korkutmakmi istedin [/COLOR][/I][/B] |
--->: Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;334158][B]islerim cok yogundur bu ara
sitelerde yorar beni yanisira düsünürüm stress icinde kara kara bugünde cabuk bitermi acaba :)[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Allah yardimcin olsun canim Cok yoruluyorsun, anlarim Bizleride ihmal etme ama Unutma hasretinle yanarim [/COLOR][/I][/B] |
Bugünde aksam oldu,
Site asiklarla doldu, Sitemizin ozanlari, Gecte olsa yine geldi. |
Sitede ki ozanlarim,
Selam ile size geldim, Dünden beri cok özledim, Sazim ile size geldim. Hamburgta yasarim ezel, Ozanlarimiz cok özel, Hepsi birbirinden güzel, Sözüm ile size geldim. Memleketimi özledim, Bütün gün sizi gözledim, Hasretinizle közlendim, Özüm ile size geldim. Sandalli der hayat böyle, Saz ile söz ile söyle, Kalbin ile dua eyle, Duam ile size geldim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:37. |