Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12212)

İBRAHİMRAHAT 18.04.2008 17:37

--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

hoş geldin erol abi nasılsın? dedigin gibi sivastayız ama hiç görüşemiyoruz ben yeni sanayide huzur oto kaporta ve motor eniştemim dükkana takılıyorum oralardayım.köye gidiyorum 3 gün önce köydeydim.

İBRAHİMRAHAT 18.04.2008 18:47

Hasan özgür hoş geldin online görünüyorsun bir şeyler yazmıyorsunsun abi?

ozgur oto 18.04.2008 18:59

erol abi teşekkürederim.babannem bizim evde.babamada örretim bilgisayarı ama işleri yoğun olduğundanilgilenemiyor.bu aralar mazotazam geldiginden mazot yagı satıyor.
evdeki herkes iyi.sen nasılsın.herkes in selamı var.hayırlı akşalar.

EMİRGİL 18.04.2008 19:48

Herkese iyi akşamlar.H sanatyazı üslubu'nuzu begenmiyorum!Nedenine gelince;Bakın arkadaşım evlenecegini beyan etmiş ve davetiye'sini bir güzel ekrana koymuş ve bunu bizlerle paylaşmış.Dernek kurmanın amacı'da bu degilmi?!sevincimizi,derdimizi paylaşmak degilmi!Ayrıca bu uygulama dernegin bir nevi prototip'iydi.Ama siz ne diyorsunuz nikahına gelecegimizi sanıyorsan yanılıyorsun...Ne yapsaydı MEHTERAN bölügü ile'mi bildirecekti!Saygılarımla herkese iyi akşamlar.

EMİRGİL 18.04.2008 19:55

Erol iyi akşamlar.Herkes iyi şükürler olsun sende evdekilere selam söyle.Bugün fuardaydım erol CNRR'da esasında senin işinle ilgliydi neden gelmedin:Pastacılık ve unlu mamüller bu tarz fuarları kaçırma ufkun açılır bu iş bayagı sektör olmuş.İyi akşamlar

sinanygt 18.04.2008 20:28

iyi akşamlar metin kardeş nasilsın iyimisin

İBRAHİMRAHAT 18.04.2008 20:52

merhaba arkadaşlar metin,sinan,h.sanat hoş geldiniz?!!!

H.Sanat 18.04.2008 21:05

Davetiyesini buraya koyması çok güzel olmuş. Kendisinin de dediği gibi ulaşamadığı cirinliler olabilir...Herkesin kolaylıkla anlayabileceği gibi benim ki sadece bir latife idi. Mehter takımı da nereden çıktı... Bir davetiye yeter. Onu da zannedersem yollarlar.
Sizin alınmanızı ben anlamadım...

Yazılarımı da siz beğenesiniz diye yazmıyorum... Saygılarımla beyfendi...

H.Sanat 18.04.2008 21:07

Erol Kaya, babanneme selamınızı söyledim. Onun da size selamı var. Ziyarete geleceğim demişsiniz... Bekleriz.. Saygılar..

H.Sanat 18.04.2008 21:10

İbrahim Rahat, h o ş g e l d i n i z ...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:57.