![]() |
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]Ablacım seni övemeye ne gerek var. Sen zaten başlı başına bi starsın.. Senden daha güzel sesli bir dj olabilir mi... Seni dinleyince çok mutlu oluyorum. mest oluyorum resmen :)[/B]
|
Arkadaşlar hepinizin yeni haftası gönlünüzce gecsin inşallah
|
--->: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=_DuMaN_58;295409][B]Ablacım seni övemeye ne gerek var. Sen zaten başlı başına bi starsın.. Senden daha güzel sesli bir dj olabilir mi... Seni dinleyince çok mutlu oluyorum. mest oluyorum resmen :)[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]vayyy vayyy su laflara bak beeee :) sende ne laflar varmis murat (hadi sende kurtuldun ;) )[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Oh be bende kurtuldum :D
[/B] |
[QUOTE=altuntas58;295410]Arkadaşlar hepinizin yeni haftası gönlünüzce gecsin inşallah[/QUOTE]
[B]Hoşgeldin Mehmet abi nerelerdesin ya. Uzun süredir görmüyorum seni??[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;295397][B]Ahmet Gel Biz Tezahurat yapak. Gerçi ben bilmiyorum sivasspor taraftar tezahuratı ama..
Başlıyorum.... [COLOR="Red"]Kırmızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B]BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[/B][/COLOR] |
--->: -->: Herkes Buraya Baksın !! :)
[QUOTE=Sweetgirl;295403][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sükürrrrr
beni bi anlayan cikti :) karar verdim sana sarki söylemicem :D (hadi sevin kurtuldun :p )[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Şükürler olsun Biraz daha yaşayacam |
[QUOTE]_DuMaN_58´isimli üyeden Alıntı
Ahmet Gel Biz Tezahurat yapak. Gerçi ben bilmiyorum sivasspor taraftar tezahuratı ama.. Başlıyorum.... Kırmızıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııı[/QUOTE] [QUOTE=AhMeTTuRaN90;295421][COLOR="Black"][B]BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[/B][/COLOR][/QUOTE] En Büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkk |
[B][COLOR="Red"]SivaSSporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR][/B]
|
[B]alkışş...
şak şak şak şak :D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:14. |