![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ozanım erişmiş sohbetler yüce,
Sorarım sizlere haliniz nice, Gündüz işteydin sen, nerdeydin gece, Perişan olacak yolumuz bizim. |
Sarılma yalana ustana tanı.
Benim bu alemin şöhreti şanı. Ne taraftan baksam görüntü aynı. Uzaktan yakından taşa benzersin |
Benim bu alemin kralı, şahı,
Sazıma vurursam çekersin ahı, Başına yıkılır yalanın tahtı, Uçururum seni kuşa benzersin. |
[B][COLOR=darkorange]geç kalmışım sabah çayina
bari siz buyrun 5 çayına yanında bol bol börek ve pasta ister mutfakta ister teras da [/COLOR][/B] |
Şaşırmış yolunu tanımaz usta,
Ozanın dışıda içide yasta, Fazla açılma ha olursun hasta, Saçları dökülmüş başa benzersin. |
[B][COLOR=darkorange]barikat halay çalmakta[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]hasan abi uzaktan bakmakta[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]çayı koydum kaynıyor ocakda gelecekseniz hazırlıklara başlansa [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
ben yazarsam destan olur
dosta zarar dostan olur yazdıklarımı okudukça sizin sonunuz hüsran olur :D |
Zarar mı gelir dost dolan dosttan,
Öyle yorgunum ki kalkamam posttan, Yıllardır yazarım burada destan, Öyle bir çarparım boşa benzersin. |
Şu alma dört olaydı
Karnıma dert olaydı Boynumu vuran cellat Keşke bir mert olaydı 1959 Kerkük katlıamından sonra yazılan güzel bir türkmen hoyratından bir kıta |
[quote=sandalli;413831]Zarar mı gelir dost dolan dosttan,
Öyle yorgunum ki kalkamam posttan, Yıllardır yazarım burada destan, Öyle bir çarparım boşa benzersin.[/quote] dogrusu yazdıgını sanarsın gece gündüz yazdıgımı anarsın ben yazdıkça yazarımda sen kendi kendine yanarsın :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:18. |
|