![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronik;413861][B][COLOR=darkorange]senin yaşın kadar tecrübem var benim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]kadın olsam da mangal gibi yüreğim var benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]evelallah hepinize laf yetiştirirm [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ezdirmem kendimi hepinizi tuşa getiririm [/COLOR][/B][/quote] ezmek isteyen kim sözlere bak kötü söz söyleyen yüzlere bak benim korkacagımımı sanıyorsun sen hele şu gözlere bir bak :D [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7751/pirateswords5nl.jpg[/IMG] |
[B][COLOR=darkorange]sor bakalı m arif abim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]aceba nedir problemin[/COLOR][/B] [COLOR=#ff8c00][B]bilene varmı dır bir ödül yok ise vermeyelim kendimizden ödün [/B] [/COLOR] |
cevabımız vardır her suale
kim getirdi bizi bu hale cektim savaş bayragını ilk hedef mersindeki kale :D |
[B][COLOR=darkorange]mersin mersin içinde
her tarafı deniz içinde[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kaleyi ele geçireceksen[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yüzme öğrende gel hele [/COLOR][/B] |
[quote=kronik;413872][B][COLOR=darkorange]sor bakalı m arif abim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]aceba nedir problemin[/COLOR][/B] [COLOR=#ff8c00][B]bilene varmı dır bir ödül[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff8c00]yok ise vermeyelim kendimizden ödün [/COLOR][/B] [/quote] Çobanların ara sıra gördüğü Şöförlerin her gün gördüğü Allahın hiç görmediği şey Söylen bakem nedir ? ;) |
[quote=kronik;413875][B][COLOR=darkorange]mersin mersin içinde[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]her tarafı deniz içinde[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kaleyi ele geçireceksen[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yüzme öğrende gel hele [/COLOR][/B][/quote] marmaradan akdenize yüzerim önce sinsice düşmanı süzerim sonra bomba düzenegini düzerim kaleyi kollayan askeri üzerim :D |
[B][COLOR=darkorange]demirden korksam trene binmezdim[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=darkorange]lafla peynir gemisi yürümez bilmezmisin sende benim başıma A.B.D mi kesildin[/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=darkorange][B]gelde görelim sözünün erimisin [/B] [/COLOR] |
[quote=kronik;413880][B][COLOR=darkorange]demirden korksam trene binmezdim[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=darkorange]lafla peynir gemisi yürümez bilmezmisin [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sende benim başıma A.B.D mi kesildin[/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=darkorange][B]gelde görelim sözünün erimisin [/B][/COLOR] [/quote] ben her daim sözümün eriyim Abd nerenin i.i türkün neferiyim sen sanmaki ben tren seferiyim ben osmanlının son askeriyim :D |
[B][COLOR=darkorange]osmanlı da askeri de tarihde kaldı [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]yakında barikat tarih olacak az kaldı [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]M.E.B müfredatını açıkladı barikat tarih dersi olarak öğrencilere anlatılacak karar alındı [/COLOR][/B] |
[quote=kronik;413882][B][COLOR=darkorange]osmanlı da askeri de tarihde kaldı [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]yakında barikat tarih olacak az kaldı [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]M.E.B müfredatını açıkladı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]barikat tarih dersi olarak öğrencilere anlatılacak karar alındı [/COLOR][/B][/quote] M.E.B dogru karar kılmış Barikat bir tarihtir bilmiş Birde sen bilsen keşke Tarihler hiç bitmezmiş |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51. |
|