![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gönlüm58;504647]Sandy napıyon anam de haydi yeter tatlıyıda sonra yersin...[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ne yapayim anam ben zaten burdayim eee hadi yokmu bir kivilcim :):D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
eskidi duvara asıldı sazlarım
sakın sizi kırmasın sözlerim bir dostu arar benim gözleri sevgi dolu yüregi harmıdır bilmem sandallı dost |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=red]Kusura bakmayin msn de bir arkadasla görüsüyordum. geldim ama.[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]Onur kardesim iyiyim insallah, sen nasilsin insallah?[/COLOR][/I][/B] |
her rüyayı ben hayra yorarım
site site o dostumu ararım belki gönlünü alır işe yararım sevgi dolu yüregi sırmıdır bilmem sandallı dost |
s .a ben geldim kardeşler iyi akşamlar
|
Osman dayı sen hoş geldin,
Bizlerin halinden bildin, selam verdin selam aldın, Yeni yılın kutlu olsun. |
bende iyi olmaya çalışıyorum işte abi..
|
dogan kardeşim hoş geldin iyisin inşallah
|
[B]Herşey bir muamma kimim nerdeyim
Aklım durdu ben kendime sır oldum Nere baksam gözlerime perdeyim Cemalinden gayrısına kör oldum [/B] |
ben bu gün kendimi biraz yorgun hissediyorum bırazda hastayım üzerinizde uzak biraz dinlenmek istiyorum hepinizin yeni yılı sağlık mutluluk barış ve huzur getimesi dileğile bana musade ederseniz sevinirim zaten sabah 04 yine kayseriye gideceğim.BELKİ BİRAZ SONRA GELİRİM
HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN DOSTLAR |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:27. |
|