![]() |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;334165]Bugünde aksam oldu,
Site asiklarla doldu, Sitemizin ozanlari, Gecte olsa yine geldi.[/quote] Sandallı sen nerelerdesin sesin çıkmaz Site de aşıklar bilirsin eksik olmaz Ararım rakipleri kimseler bakmaz Bazen taşlarım seni hiç belli olmaz;) |
[QUOTE=sandalli;334165]Bugünde aksam oldu,
Site asiklarla doldu, Sitemizin ozanlari, Gecte olsa yine geldi.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bir Ben'im burdan gidemeyen Herkesle atismak isteyen Yazan varmi diye hep bakarım Gelen olmayinca canim sıkarım [/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;334199]Sandallı sen nerelerdesin sesin çıkmaz
Site de aşıklar bilirsin eksik olmaz Ararım rakipleri kimseler bakmaz Bazen taşlarım seni hiç belli olmaz;)[/QUOTE] Sitede asiklar nasihat eder, Yaranin üstüne merhemi sürer, Zamani olunca herkes siteye girer, Asiktan gelen tas kafa yarar mi. |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;334206]Sitede asiklar nasihat eder,
Yaranin üstüne merhemi sürer, Zamani olunca herkes siteye girer, Asiktan gelen tas kafa yarar mi.[/quote] Nasihattır sandallım ozanlığın özü Yanar bağrında ataş kor ile közü Dost olan anlar benim o güzel sözü Aşıktan gelen taş baş yarmaz alevler sözü;) |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;334200][B][I][COLOR="Magenta"]Bir Ben'im burdan gidemeyen
Herkesle atismak isteyen Yazan varmi diye hep bakarım Gelen olmayinca canim sıkarım [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Senin gayretini takdir ederiz, Sen gidersen bizde hemen gideriz, Sana heran biz tesekkür ederiz, Senin kiymetini bilmeyen var mi. |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;334209]Nasihattır sandallım ozanlığın özü
Yanar bağrında ataş kor ile közü Dost olan anlar benim o güzel sözü Aşıktan gelen taş baş yarmaz alevler sözü;)[/QUOTE] Arif hocam söyler sözün güzeli, Asik nasihat erder ezel ezeli, Ben gurbet ellerde gezdim gezeli, Alevler söndürür, tasin icimde. |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Bir görünüp bir kaybolursunuz,
Sizi bekleyeni hic sormazsiniz, Yoksa asikliktan biktiniz mi siz, Bir gider geriye hic bak bakmazsiniz |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;334216]Arif hocam söyler sözün güzeli,
Asik nasihat erder ezel ezeli, Ben gurbet ellerde gezdim gezeli, Alevler söndürür, tasin icimde.[/quote] Aynaya bakmış olurum dostum seni görünce Türlü çiçekler ektim bağlara kendi gönlümce Çok aradım ben onu hem gündüz hem gece Bulamadım o dostu neyleyim ismi dilimde hece :) |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Aksam olur herkes düser yollara,
Agri girer yorgunluktan kollara, Sazimiz sözümüz düser dillere, Birgün olur benim söylenir türküm. |
[quote=sandalli;334229]Aksam olur herkes düser yollara,
Agri girer yorgunluktan kollara, Sazimiz sözümüz düser dillere, Birgün olur benim söylenir türküm.[/quote] Herkesin bir yolu var uzun, ince Yol ilerledikçe iner bir sızı dize Bir çağrı atarım şimdi Sweetgirl'e Bizi yalnız bırakıp şimdi neyleye |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |