![]() |
|
Cevap: Günün sözü
Köpekle dost ol amma sopanı yanından ayırma. Kahbe dostun olacağına mert düşmanın olsun...
|
ne yaparsan gençlikte yaşlanınca ağır gelmesin.
|
Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenab Şahabettin |
hayatı tesbih yaptım bazen çekiyor bazen sallıyorum :D
|
[COLOR=red][I]Sana ne demeliyim bilmiyorum. güneşim desem güneş batıyor,
Hayatım desem hayat kısa, gülüm desem oda soluyor, sen benim [/I][/COLOR] [COLOR=red][I]canimin icisin [/I][/COLOR] |
[I]Seversem Destan olur,Kizarsam Katliam olur.................[/I]
|
[I][B][CENTER][FONT="Tahoma"][SIZE="3"][COLOR="Blue"]Başarının formülü oldukça basit; Doğru zamanda, doğru şekilde, doğru olanı yapmak.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
[B][COLOR="Navy"]
bilmiyorum sende neden bu kadar üstelediğime olmayan sevgiliye yürekten sözler belki inanmayacaksın. seni düşünmeden biran bile yapamıyorum şu soru işaretleriyle biten cümlelerin olmasa soru işaretleri beni öldürüyor seni tanımak istiyorum heran yanımda olmanı istiyorum belkide beni deli sanacaksın seni görmeden bir an bile seni düşünmeden yapamıyorum sensizken düşdüğüm durumu burda olupta görsen her an aklımdasın bilgisayarımın başında senin msnneni açman için senle konuşmak için seni görmek için bekliyorum bir saniye dahi olsa seni görmek inan en mutlu anım oluyor taki msn yi kapayıp gittiğinde tüm benliğimle söylüyorum inan oturup kalıyorum olduğum yerde bilgisayardaki resimlerine bakıyorum onlarla konuşuyorum uzanıp dokunuyorum ama inan hiç birisi gözlerimden akan yaşlara engel olmuyor [/COLOR][/B] |
[B]Bak...
Bil ki domuzların önüne inciler serilmez Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir camda Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma[/B] Mevlâna |
[B][COLOR="Navy"]AŞKIM VAR DAĞLAR BİLEMEZ, SEVGİM VAR KİMSENİN AKLI ALAMAZ, BİRDE SEN VARSIN YA BİTANEM DÜNYADA KİMSE BÖYLE SEVEMEZ.[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:35. |
|