![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
çok hızlı yazar deliktaşlı salim
gecerse bizi nolacak halim ellisekizbin diyor istikbalim lider olacak sen alkışla sandallım |
[quote=sandalli;428081][B][I][COLOR=seagreen]****KÜSTÜRDÜN****[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=seagreen]Gözün aydın olsun sevgili yarim,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Çalmıyor bak sazım teli küstürdün,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Göklerden duyulur ah ile zarım,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Yüreğimde açan gülü küstürdün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Kalmadı hevesim güzel yüzünde,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Dünyayı verseler yoktur gözümde,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Acı, keder, elem dolu sözümde,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Türküler söyleyen dili küstürdün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Gidince sönmedi aşkın ateşi,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Unuttu aramaz dostları, eşi,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Kanıyor içerden aşığın döşü,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Sarmıyor yaramı eli küstürdün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Aşk yürekten taştı, kesilmez önü,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Geçmiyor zamanım, yıl ettin günü,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Kollarım darıldı sarmıyor seni,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Sevdayla sardığım beli küstürdün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Bir zevk alamadım yaşadım boşa,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Kanları akıttım karıştı yaşa,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Sevdasız bir hayat gider mi hoşa,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Yüreğimde coşan seli küstürdün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Kararttın gözümü, daraldı dünyam,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Zevk vermez hayatım, kalmadı hülyam,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Gerçekler yakıyor, gurbette rüyam,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Vatanım dediğim ili küstürdün.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=seagreen]Hasan Ilter[/COLOR][/B][/I][/quote] Harika bir şiire daha imza atmışın Hasan'cığım, Okurken büyük keyif aldım, Yüreğine kalemine sağlık, inşallah kısa zamanda sesli dinleriz bunu. Yürekten kutluyorum seni. Tebrikler. |
[QUOTE=barikat58;428105]çok hızlı yazar deliktaşlı salim
gecerse bizi nolacak halim ellisekizbin diyor istikbalim lider olacak sen alkışla sandallım[/QUOTE] teşekkürler ellerinize sağlık bu günkü çarpışmanız benim üzerime galiba izlemeğe devam |
Benim gitmem lazım, meydan sizindir,
Sivasli gardaşlar iki gözümdür, Salim lider olmuş bu da sözümdür, Salim´siz bir site düşünemem ki. |
[B][COLOR="DarkRed"]Lider olmasi icin barikatla beni gecmesi gerek
Bizimde durmaksizin kosturmamiz gerek Iddalik olmaktan cikti bu is yarismamiz gerek Bakalim bu isin sonunda kim cift Yürek.........:)[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]şiirin mükemmel olmuş sandallı abi
yürek yaran dışardan bile belli seni küstüren allahdan bulsun emi canım dediği canı küstürdü [/COLOR][/B] |
Teşekkür ederim güzel sözüne,
Kederler gelmesin senin yüzüne, Yaş nedir inmesin nurdan gözüne, Okumana bile sevindim kardeş. |
[B][COLOR=darkorange]geldim yine kapıda kaldım
sandallı ne de çabuk kaçtın kimbilir hangi ayağa yattın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizi neden kapıda bıraktın [/COLOR][/B] |
ozanlar artık atışıyor bensiz
ben geldim diye mi buralar kimsesiz kronik abla atışıyor sessiz sessiz hasan abi arif abi nerdesiniz....... |
[B][COLOR=darkorange]onlar yine arazi oldular
kimbilir belkide uykuya daldılar beni burada yanlız koydular galiba atışmaktan hoşlanmıyorlar [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:53. |
|