![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]iyi aksamlar beyler hayirdir siirler maniler!?var sizlerde biseyler?hadi hayirlisi
yeni yiliniz saglik,huzur,mutlu ve afiyetle gecsin insalllah yalcin kardes aman ha kusatmami yapiyorsun:):D dikkat et türkün adi cikmis dokuza inmez sekize :):):D wiyanayi unuttur bizlere gazan mübarek olsun:):):):D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Selamlar, mutlu yillar
|
Geldik Kuşum kimler var ...
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=red]wer liebe sucht findet sie nicht[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000]sie überfällt uns wenn wir[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]sie nicht erwarten[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]güzel bir söz......................................................[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=gönlüm58;504761]Geldik Kuşum kimler var ...[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]gurbet kusu seni ariyordu aklima ceylanin su nakarati geldi bak; ah gönlüm ondan sana hayir yok ah gönlüm icerimde derdim cok ah gönlüm degermiydi o vicdansiz ugruna ah gönlüm sende unut onu bos ver gönlüm:):):D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Yok kuşum tavla oynuyacaktık kankamla oda olmadı...
|
ben sen onur hasan sandy
onur oyun oynuyor heralde adı var kendi yok |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504763][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]gurbet kusu seni ariyordu aklima ceylanin su nakarati geldi bak;
ah gönlüm ondan sana hayir yok ah gönlüm icerimde derdim cok ah gönlüm degermiydi o vicdansiz ugruna ah gönlüm sende unut onu bos ver gönlüm:):):D:D:D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Sandy cnaım geldim Kuşum aradı gelmezmiyim datlım... |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504763][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]gurbet kusu seni ariyordu aklima ceylanin su nakarati geldi bak;
ah gönlüm ondan sana hayir yok ah gönlüm icerimde derdim cok ah gönlüm degermiydi o vicdansiz ugruna ah gönlüm sende unut onu bos ver gönlüm:):):D:D:D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] doğru valla sandy aynen dediğin gibi |
[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kizlar 2010 yeni yiliniz insallah saglik,huzur,mutluluk ve bol kazanc ve agiz tatliligi getirsin nice nice mutlu senelere insallah[/B][/FONT][/COLOR]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:26. |
|