![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504790][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kiz bak bende anlayamadim nereden bacanak oluyorlar!?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
gönlüm58 ablam bilir:) |
Kuşum Serhatla Kankam bacanah oluyormuş,dogal olarak banada bacanh oldu gendi...:):)
|
[QUOTE=gönlüm58;504783]Serçem ben sana ögretirim ama yüregimi çekersen koltuk altına degilde tepene gecer ona göre...:)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]oldumu simdi gönlüm:confused: oyunda yenmekte var yenilmekte:):):D hem senin rekorunu kirana kadar bir firin ekmek yeriz herhalde:):):D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Serçem açıkladım bacanah durumunu...
|
[QUOTE=gönlüm58;504794]Kuşum Serhatla Kankam bacanah oluyormuş,dogal olarak banada bacanh oldu gendi...:):)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kiz gönlüm bi yasima daha girdim agirlastim:D:D bülent abla duymasin sasar:D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=serhat_58;504791]hosbulduk ablam teesekkur, sizler nasilsiniz, bizim beylere yazdim hepsi uyyor , buraya geldim:)[/QUOTE]
bende iyiyim sağol boşver beylerin topigi uykucular zaten hepsi sen bize takıl |
[QUOTE=gönlüm58;504794]Kuşum Serhatla Kankam bacanah oluyormuş,dogal olarak banada bacanh oldu gendi...:):)[/QUOTE]
haaa tamam inşallah.......:) |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504799][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kiz gönlüm bi yasima daha girdim agirlastim:D:D
bülent abla duymasin sasar:D:D:D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Öyle Sercem Kankama neyse banada o inşallah pardon bacanah...:):):) |
[QUOTE=gurbet kuşu;504800]bende iyiyim sağol boşver beylerin topigi uykucular zaten hepsi sen bize takıl[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kapiya cikip bedava havayi fiseklerini seyrediyorlardir:D:D:D yalcin kardesde köln`ü patlatacakmis:):D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Serçem bak Kuşum hemen çözdü olayı...:)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:01. |
|