![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]sweet i çağırdın ama ben geldim abim
herifi çocukları uyuttum ne edim öncelikle merhabamı edeyim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sonrası gelir sabırla bekleyeyim [/COLOR][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;334283][B][COLOR=darkorange]sweet i çağırdın ama ben geldim abim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]herifi çocukları uyuttum ne edim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öncelikle merhabamı edeyim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sonrası gelir sabırla bekleyeyim [/COLOR][/B][/quote] Hoşgeldin kronick bacım nerelerdeydin Sana çok baktım ama hiç göremedim Sana çiçekler tatlılar göderdiim Bende sulu köftemi hep bekledim;) |
[B][COLOR=darkorange]abi sana teşekkür ederim
sulu köfte bitti ondan gelemedim çünkü bilirdim beklerdin köfteyi yiyemesende resmini isterdin [/COLOR][/B] |
Eeee arkadaşlar bende varım burda
Sizleri unuttum sanmayın Varsa yoksa Sivaslilar.nettir benim için Sweetgril arifcoşkun'u ile.... |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;334159][B][I][COLOR="Magenta"]ve aleykum selam, hosgeldin
Sen birden nasil böyle girdin Bu ne dan dann dani ettin Bizleri korkutmakmi istedin [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Purple"][B][FONT="Comic Sans MS"]bende anlamadım nasıl girdim ben buraya halbuki ben bu siteye üye olalı yıllar girmiş araya yıllar sonra girince sazımın sesi bozuk çıktı dan dan ne olur korkmayın benden el-aman [/FONT][/B][/COLOR] |
[quote=yerliturkuaz;334291]Eeee arkadaşlar bende varım burda
Sizleri unuttum sanmayın Varsa yoksa Sivaslilar.nettir benim için Sweetgril arifcoşkun'u ile....[/quote] Hoşgeldin ustad sen nereelrdesin hele Şuraya bir dostlar sofrası kuralım yine Çağıralım siteyi ki cümlealem bile Haydin aşıklar döktürelim yine biz bize ;) |
[B][COLOR=darkorange]bakıyorumda herkes kaçmış [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]aslında niyet atışmakmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]atışacak konumu bulamadınız işte size bir konu ''bütün aşklar masalmış''[/COLOR][/B] |
[quote=kronick;334328][B][COLOR=darkorange]bakıyorumda herkes kaçmış [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]aslında niyet atışmakmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]atışacak konumu bulamadınız [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]işte size bir konu ''bütün aşklar masalmış''[/COLOR][/B][/quote] Swetgirl bacım acaba dizimi izliyor Aşık yerliturkuaz'ımız çocuk bakıyor Kronick bacım da bize kahve yapıyor Valla gelen yoksa ben ciddi kaçıyor:D |
[B]Siz hele bana aşk diyin
Vurayım sazıma aşk desin Bir Mecnun da ben olayım Dünya aşık insan görsün....[/B] |
Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=arifcoskun;334331]Swetgirl bacım acaba dizimi izliyor
Aşık yerliturkuaz'ımız çocuk bakıyor Kronick bacım da bize kahve yapıyor Valla gelen yoksa ben ciddi kaçıyor:D[/QUOTE] Sen kaçarsan ben hiç durmam Kalsın buralar dizici Sweet'le Kronick'e Haydin aşıklar meydan size kala Cümleten hayırlı geceler ola..... [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:03. |