![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
geceler gündüzler
hepsi karıştı gönlümde sevgiyle hasret yarıştı şimdiye kadar hiç olmamıştı seni düşünmekten beni unuttum............... |
[QUOTE=sandalli;434384]Gayri geç olmuştur kapanır gözler,
Kararır ışıklar, tükenir sözler, Birbirine bağlı olursa özler, Aşılır engeller kavuşur kollar.[/QUOTE] Der büyüklerimiz geç olsun güç olmasın Aramızdaki özlem yüreğimize dolmasın Kavuşsun kollar , gönüller doymasın Üstadımsın abimsin gün gelir hasret biter... |
Aşk düstü gönüle karardı gece,
Dilime takılıp kalıyor hece, Acep ne olacak bu halim nice, Sizin gibi dostlar ışığım benim. |
Ve cellat uyandı yatağından bir gece
Tanrım dedi bu ne zor bilmece Öldükçe çoğalıyor adamlar Ben tükenmekteyim öldürdükçe |
Coşuyor radyoda semahla türkü,
İşte sandalli´nin bu ola farkı, Yanına eklersek bir büyük rakı, Değmeyin keyfine aşığın daha. :D |
[QUOTE=sandalli;434409]Coşuyor radyoda semahla türkü,
İşte sandalli´nin bu ola farkı, Yanına eklersek bir büyük rakı, Değmeyin keyfine aşığın daha. :D[/QUOTE] [B][I][COLOR=magenta]İşte budur bizleri birbirine bağlayan,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Dinimiz hoşgörü dini,ayrıma izin vermeyen,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Aşıklar sazıyla coşar her zaman,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Büyük rakı da benden olsun zahmetine ithafen :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Aşk ileeeeeeeeee...[/COLOR][/I][/B] |
Rakıyı içmeden geçmişim benden,
Soğuk soğuk terler boşalır tenden, Mevlam razı olsun, madımak senden, Gönlümü coşturdu bu güzel deyiş. |
[QUOTE=sandalli;434424]Rakıyı içmeden geçmişim benden,
Soğuk soğuk terler boşalır tenden, Mevlam razı olsun, madımak senden, Gönlümü coşturdu bu güzel deyiş.[/QUOTE] [B][I][COLOR=magenta]Her daim coşar gönlümüz sazınan,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Hak razı olsun hissederek dinleyenden,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Deyişler geçirir insanı kendinden,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Anlamak kolay değildir aşıklar kelamından...[/COLOR][/I][/B] |
Anlamak gerekir saz ile sözü,
Yorulmus asigin kapanir gözü, Her zaman beklerim canlarim sizi, Iyi ki varsiniz, iyi ki burda. |
[QUOTE=kronik;434350][B][COLOR=darkorange]bakıyorum ozanlar atışıyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bana hiç de davet çıkmıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yeni arkadaşlar gelmiş aramıza[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]karadeniz fırtınası esiyor [/COLOR][/B][/QUOTE] Bakmak olmaz al bağlamayı eline Dökülsün nameler kendi kendine Seni anlatmaya yetmez kelime Sen bu sitenin vazgeçilmezisin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:06. |
|