![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
daha çıkamadım durun
|
[QUOTE=serhat_58;504856]hetamam, sen para istiyon yani:)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ne istemesi sehattt ben verecegim yahuu:):):D:D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504878][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ne istemesi sehattt ben verecegim yahuu:):):D:D:D:D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
serhat anlıyamadı daha ablası :) :) |
o zaman paralari aliyim ablam, sitedeki bayanlardan:D
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=red]Köln ü yaktim geldim arkadaslar nerdesiniz...................................[/COLOR][/I][/B]
|
az kaldı uyudum uyuyacam ama çıkamıyorum netten daha burdayım yaa haydin hep beraber çıkalım siz burda kalınca çıkamıyom aklımda burda napsakki acep??
|
[QUOTE=serhat_58;504882]o zaman paralari aliyim ablam, sitedeki bayanlardan:D[/QUOTE]
bizden niye alıyon canım sandy den alacan serhat evlenecekte düğün davetiyesinin üzerine bastıracakmış bu yazıyı anla serhat artık noluur |
[B][I][COLOR=red]Selam kizlar Köln ü yaktim geldim, hepize hayirli saglikli bir yeni yil diliyorum[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=gurbet kuşu;504885]bizden niye alıyon canım sandy den alacan serhat evlenecekte düğün davetiyesinin üzerine bastıracakmış bu yazıyı anla serhat artık noluur[/QUOTE]
türkcem bukadar ablam, evlenecek bana para niye verecekki ozaman:) |
[QUOTE=ömer yalcin;504886][B][I][COLOR=red]Selam kizlar Köln ü yaktim geldim, hepize hayirli saglikli bir yeni yil diliyorum[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
as emmi hg, bende hamburgu yahtim:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:57. |
|