![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bu işlerde uzman olman gerekir
Bana karşı azman olman gerekir Yazgı değil, yazman olman gerekir Nâra çektin kimse yutmaz bu gece |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434514]Bu işlerde uzman olman gerekir
Bana karşı azman olman gerekir Yazgı değil, yazman olman gerekir Nâra çektin kimse yutmaz bu gece[/QUOTE] Salim kardeş söz dökülür dilinden, Bilirim ki çok şey gelir elinden, Eğlemeyim seni kendi yolundan, Kardeşim yolcudur durmaz bu gece. |
Sivasa giderken yollardan geçtim
Çok hüzünleri içime koydum Aşığın sevdası İçime doldu Muhsin başkanı rüyamda gördüm |
[QUOTE=sandalli;434530]Salim kardeş söz dökülür dilinden,
Bilirim ki çok şey gelir elinden, Eğlemeyim seni kendi yolundan, Kardeşim yolcudur durmaz bu gece.[/QUOTE] İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434532]İnce ince atışmaya başlasam
Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece[/QUOTE] Deliktaştan aşırırım yolunu, El verirsen alamazsın kolunu, Şifa diye yerdi Sivas balını, Salim kardeş küsmüş tatmaz bu gece . |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434532]İnce ince atışmaya başlasam
Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece[/QUOTE] benle atış başla yazmaya yazdıklarım sakın seni bozmaya ne kadar adı kötü olsada dagda iş verilir her kazmaya :D |
[QUOTE=barikat58;434560]benle atış başla yazmaya
yazdıklarım sakın seni bozmaya ne kadar adı kötü olsada dagda iş verilir her kazmaya :D[/QUOTE] başınada da taş gelirse şaşırma Yandım zaten sen de gelip pişirme Ozanları bir birine düşürme Ben başlarsam kimse tutamaz beni |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434568]başınada da taş gelirse şaşırma
Yandım zaten sen de gelip pişirme Ozanları bir birine düşürme Ben başlarsam kimse tutamaz beni[/QUOTE] başla başlayacagın yere kadar dar gelir sana bu site dar her işte elbet bir hayır var bana yetişmek seni aşar :) |
[QUOTE=barikat58;434570]başla başlayacagın yere kadar
dar gelir sana bu site dar her işte elbet bir hayır var bana yetişmek seni aşar :)[/QUOTE] Maksat atışmaktır takışmak değil Anlaşmalı kavga bakışmak değil Hele bu satte çekişmek değil kralı gelse tutamaz beni not barikat ayrıca avaratın güzelmiş:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434573]Maksat atışmaktır takışmak değil
Anlaşmalı kavga bakışmak değil Hele bu satte çekişmek değil kralı gelse tutamaz beni not barikat ayrıca avaratın güzelmiş:D[/QUOTE] Kral devri kapandı gitti Barikat yazdı konu bitti Bana en son catan kişi Yogun bakımda 5 ay yattı :D not: ayrıca avatarım güzel evet :) tanıdıkların varsa yönlendirebilirsin abi :D:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:48. |
|