![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=serhat_58;504887]türkcem bukadar ablam, evlenecek bana para niye verecekki ozaman:)[/QUOTE]
serhat çok güldürdün beni yaaa masusmu yapıyon :) :) :) |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
hg emmi burdayim:)
|
[B][I][COLOR=red]tanidim tanimadigim tüm site arkadaslarima yeni yilda saglikli huzurlu mutlu bir yil diliyorum.....................................................................[/COLOR][/I][/B]
|
Hosgeldin Serhatimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
[QUOTE=gurbet kuşu;504891]serhat çok güldürdün beni yaaa masusmu yapıyon :) :) :)[/QUOTE]
yok ablam masus yapmiyom, bizde davetlimiyik dugune gidek:) |
[QUOTE=serhat_58;504882]o zaman paralari aliyim ablam, sitedeki bayanlardan:D[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kizlardan almayacaksin serhat ne istiyorsan söyle cekinme ben verecegim aaa burda demiyorsan özele birak adresi söyle tm.canim benim:)[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=serhat_58;504896]yok ablam masus yapmiyom, bizde davetlimiyik dugune gidek:)[/QUOTE]
he serhat ilahi :) :) :) gidecez tabi gitmeden olurmu hele sen yazını ver davetiyeler basılsın bizide seslerse gelin kızımız giderik dabi :) |
hb sende hosgeldim emmi:)
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504897][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kizlardan almayacaksin serhat ne istiyorsan söyle cekinme ben verecegim aaa burda demiyorsan özele birak adresi söyle tm.canim benim:)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
hediyemi verecen ablam bana, dugunun ne zaman :) |
[QUOTE=serhat_58;504896]yok ablam masus yapmiyom, bizde davetlimiyik dugune gidek:)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"]tabiki herkes davetlim gelene kapim acik serhatcim:)iste adresde vereyim hamburg biraz uzak ama buraya sen bilirsin:D[/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |
|