![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=red]nasilsin emmi??????????????????????[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=serhat_58;504900]hediyemi verecen ablam bana, dugunun ne zaman :)[/QUOTE]
yok serhat yani karnım agrıdı gülmekten sen ciddi olamassın şaka gibisin :) |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504901][COLOR="Purple"]tabiki herkes davetlim gelene kapim acik serhatcim:)iste adresde vereyim hamburg biraz uzak ama buraya sen bilirsin:D[/COLOR][/QUOTE]
gelirim ablam ins izin alirrsam:), gelmisken kizda baharim:D |
[QUOTE=serhat_58;504900]hediyemi verecen ablam bana, dugunun ne zaman :)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]eli kulaginda vieyi bekliyoruz iki tarafin bayramlarindan dolayi askida kaldi bizim vize:D eli kulagindadir:) serhatcigim hediye degil telif kakkini ödeyecegim davetiyeme nenin bu yazdigin nutku bastiracagim hast du jetzt verstanden?:)anladinmi?[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][I][COLOR=red]söförsen bas gaza asiksan vur saza...................................:)[/COLOR][/I][/B]
|
saol emmi, sen nasilsin
|
Bende cok sükür iyiyim bombalari patlattim geldim....................:)
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504905][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]eli kulaginda vieyi bekliyoruz iki tarafin bayramlarindan dolayi askida kaldi bizim vize:D
eli kulagindadir:) serhatcigim hediye degil telif kakkini ödeyecegim davetiyeme nenin bu yazdigin nutku bastiracagim hast du jetzt verstanden?:)anladinmi?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] jetzt habe ich verstanden:) o zaman bi 1euro aliyim:D |
[IMG]http://www.resimresimler.net/data/media/66/turk-bayragi-resimleri-1.png[/IMG]
|
[IMG]http://www.el-aziz.net/data/media/683/turk_bayragi.png[/IMG]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:11. |
|