![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=barikat58;434678]hadi yazsana tırsdınmı yoksam
senin şiirler benden dört noksan bak sen bir yazmadan dört yazdım diyorum ki artık barikattan korksan :D not:akşamın hayrı sabahın seherinden iyidir :D nerden buldun toplama sözleri yaşları akıtmaz delikanlı gözleri belli ki sen tanımazsın fazla ama mezarlıktakilere sor bizleri :D[/QUOTE] kim deme gücenirler sen bilirsin bunlar kimler fazla konuşup durma orada senin diline biber sürerler |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434683]kim deme gücenirler
sen bilirsin bunlar kimler fazla konuşup durma orada senin diline biber sürerler[/QUOTE] ilham geldi gitmiyor salim abi yetmiyor sen git hadi evine attıkların tutmuyor :D |
[QUOTE=barikat58;434684]ilham geldi gitmiyor
salim abi yetmiyor sen git hadi evine attıkların tutmuyor :D[/QUOTE] gel sana gösterelim sazı şimdi buldun işte sen papazı bizle daha fazla uğraşırsan alırız işte böyle havanı |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434687]gel sana gösterelim sazı
şimdi buldun işte sen papazı bizle daha fazla uğraşırsan alırız işte böyle havanı[/QUOTE] sende anlasan yerin ozanlar degil tutmuyor kıvamı bilmiyorsun yazmayı öpmeni istemem bükemedigin ele egil sen git tarlayada al eline kazmayı alırsam papazı oyunu cizerim kozlarıda ceker hem seni üzerim fazla falso yapmadan gidersen belkide ben seni affederim sen bir yazarsın ben üç artık bana yetişmen güç şimdi pes edersen eger yazdıklarını sayarım hiç :) |
Ustaymış Barikat demiş sözünü,
Bir yumrukta patlatmışşın gözünü, Yokuş etmiş Salim beyin düzünü, Seçilmiş acemi, usta bu gece. |
iki mısra yazdı ozanmı sandın
sabah yazarım dedi ona kandın takke düştü kel göründü sandallım sende bana inandın :D |
Ağlayacak belli oldu bu Salim,
İki laf söyledi sanmıştık alim, Fazlaca yüklenip olma ha Zalim, Anladık ustasın, Barikat ozan. |
[QUOTE=sandalli;435143]Ağlayacak belli oldu bu Salim,
İki laf söyledi sanmıştık alim, Fazlaca yüklenip olma ha Zalim, Anladık ustasın, Barikat ozan.[/QUOTE] son kez yazsın aglayarak pes ettiginide çaglayarak ustalık benim neyime usta sensin bende çırak |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434687]gel sana gösterelim sazı
şimdi buldun işte sen papazı bizle daha fazla uğraşırsan alırız işte böyle havanı[/QUOTE] Kızdırmışlar deliktasli ozanı Çarpar anında karşı koyanı Geç kaynar hep hedik kazanı Barikat aldınmı sen şimdi havanı:D |
[QUOTE=arifcoskun;435150]Kızdırmışlar deliktasli ozanı
Çarpar anında karşı koyanı Geç kaynar hep hedik kazanı Barikat aldınmı sen şimdi havanı:D[/QUOTE] [B][I][COLOR=darkred]Onun adı barikattır engel tanımaz,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Kimsenin gözünün yaşına da bakmaz :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Salim abiyi de bu gidişle susuturamaz.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Barikattın hızınada kimse yetişemez.[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:08. |
|