![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Anna Vissi - Eho tosi agapi[/B]
[B]Kaiti Garbi - Esena Mono[/B] [B]Xanthiotis Giorgos - Chiculata[/B] [B]Ziynet Sali - Amman Kuzum[/B] hobaaa gel keyfim gel :ppp [B]Helena Paparizou - Panta Se Perimena[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img2.imageshack.us/img2/5089/52353694.jpg[/img][/url]
Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/COLOR][/B] |
dr.nihat hatipoğlu
kabir azabı rabbim orda bizlere yardımcı olsun AMİN |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Lady Gaga-poker face[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"] Esra Özmen
Sev Yeter Guldurmedin hep aglattin Derdi bana sen tattirdin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin Dert ustune zulum yaptin Sanki beni sen yarattin İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter Kosturdum hep yillar boy Pesinde hergun beni Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi Aglattin hic guldurmedin Bu yarali kalbimi İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aska susayn gonlumu Seveseksen sev yeter Feryad eden kalbimi Biraz olsun du yeter Aska susayan gonlumu Seveceksen sev yeter...........[/COLOR][/B] |
[B][I]Kayahan / Seni Seviyorum...[/I][/B]
|
Slumdogz / Jai Ho (Wez Clarke Remix
Kid Cudi / Day 'N' Nite Pink - Please Don't Leave Me Kanye West Feat.Young Jeezy - Amazing Serhan SOKULGAN Feat. Gülşen - Kaderim |
ahmet kaya- canımey..............
|
terketmek ne kadar kolay..........................
|
leman sam__________gül güzeli
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:47. |
|