![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=deliktaşlısalim;434532]İnce ince atışmaya başlasam
Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece[/QUOTE] [URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan dost düşmanı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR] salim abinin çıktı ortaya foyası yüzü göründü düşünce boyası dedektif barikat kaçırmaz olayı anlayın benim buraların ustası :D yazdıgı şiirlerin alıntı hepsi sunuyor bize altından tepsi ben ne sazanım nede hamsi bunları yemezler salim abisi :D |
Sapka düstü kel göründü,
Salimi nefret bürüdü, Barikat cikti yürüdü, Yetisene helal olsun. --Binlerce tebrikler olsun. :D |
[QUOTE=sandalli;435480]Sapka düstü kel göründü,
Salimi nefret bürüdü, Barikat cikti yürüdü, Yetisene helal olsun. --Binlerce tebrikler olsun. :D[/QUOTE] dogruluk varken egrilik niye eline ne gecti kandırdı diye selam edin benden salim abiye yazmasın gayrı ben ozanım diye :D |
Uzaklardan gelir baykuş ötüşü,
Başka olur cüzdanının yitişi, Bu olayda Salim beyin bitişi, Buraya kadarmış ozanlık usta. :D |
[B][COLOR="DarkOrange"]her ozanım diyen vurur sazın teline
alıntı yapmış halbuki bakın salim abime bizdeki gözlere bir bak yutturabilirmisin hele bu iş sana göre değil başka mesajlarda buluşmak üzere [/COLOR][/B] |
[B]Antolojiyi buraya taşımışsın
Sandımki sende aşıksın Salim sen boşver burayı Çiçek vermede yarışın[/B] |
salim kaptı küreği
koptu barikatın yüreği dolandı beş on direği iki dörtlük verde git dışarı |
[B]Barikat kimseye dörtlük vermez
Onun diğer adıdır varyemez Hasan abi usta Ali çırağıdır Onların eline kimse su dökemez[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;435499]salim kaptı küreği
koptu barikatın yüreği dolandı beş on direği iki dörtlük verde git dışarı[/QUOTE] [COLOR=darkred][B]Ruhsatı kaptı küreği Koptu tilkinin yüreği Dolandı beş on direği Postu verdi tilki paşa[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]hamurumun geldi mayası [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]salim abinin çıktı foyası yeni bir ''en '' buldum sana sitenin ''en nitelikli dolandırıcısı ''[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:36. |
|