![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
serhat sivasın neresindensin.?
|
merkez güney köyü abim, sivasta yenidogan mahallede:)
|
[I][COLOR=red]Allah iyilik versin Sevgim...................................[/COLOR][/I]
|
[B][I][COLOR=red]Cok danke Sevgim seninde yeni yilin hayirli ugurlu olsun [/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=serhat_58;504956]merkez güney köyü abim, sivasta yenidogan mahallede:)[/QUOTE]
Köyü bilirmisin annesi güney köylü olan bir uzak akrabamız var şeref tatlı. yenidogan mahallesini iyi bilirim teyzemler orada oturuyorlardı. bende merkez hayırbey köyü, mahalle de karşıyaka mahallesi. |
[QUOTE=ismail 58;504959]Köyü bilirmisin annesi güney köylü olan bir uzak akrabamız var
şeref tatlı. yenidogan mahallesini iyi bilirim teyzemler orada oturuyorlardı. bende merkez hayırbey köyü, mahalle de karşıyaka mahallesi.[/QUOTE] bizim köylümü, ismini duymadim ama babamgil tanillar |
Annesi sizin köyden,
şeref talı bizim köylü. babası yani sizin köyden evli olan ismail tatlı, yengenin adını bilmiyorum çünkü hep güneyli derlerdi. |
Aha da ben yattıyorum
hepinize tekrar hayırlı seneler dilerim yeni yılda sglık mutluluk ve huzur sizlerle birlikte nice seneleriniz olsun. hayırlı geceler. ALLAH rahatlık versin. hepiniz ALLAH'a emanet olun. |
iyi gecelerabim, gorusmek uzere, bende cikiyom uyhu basti:)
|
[B][I][COLOR=red]Iyi geceler kardesler kendinize iyi bakin sütünüzü icin rahatca yatin...........:)[/COLOR][/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|