![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bugün benim rüzgar vurdu bagima,
Cok özlem doluyum genclik cagima, Hic kimse gelmedi sol ve sagima, Ben kendi basim yanar aglarim. |
[QUOTE=sandalli;350328]Bugün benim rüzgar vurdu bagima,
Cok özlem doluyum genclik cagima, Hic kimse gelmedi sol ve sagima, Ben kendi basim yanar aglarim.[/QUOTE] olurmu öyle tek basina aglamak gecen günler adina karalari baglamak kurdugun yuvanin icindeki berekettir cogalmak cogalipta dünyanin her tarafina dagilmak |
ağlamak faydamiki dertlere
gözlerden düşer damlalar yerlere muko ne etsin gitsin nerelere çare bulamaz bu derde kedere .... |
[QUOTE=tatli-dilli;350320]tesekkür ederim abicim sana
hayirli ugurlu olursun insallah seni yaradana yandi derim sivasta yan gözle bakan bana alir elime telefonumu bir alo derim sana[/QUOTE] [B]Teşekküre gerek yok, dileğimdir sana tatlı-dilli... Yaradana dua edelim, vermesin damatı, yaban elli... Sonra hasretliğe ağlayıp, akmasın gözlerinin seli... Kimse yan bakamaz, düşünemem ondaki son hali...[/B] |
[QUOTE=çılgın_türk;350330]ağlamak faydamiki dertlere
gözlerden düşer damlalar yerlere muko ne etsin gitsin nerelere çare bulamaz bu derde kedere ....[/QUOTE] hosgeldin aramiza cilgin türk havalar soguk giyin üzerine kürk sende dertlisin gel $öyle al sazi eline cal söyle |
[QUOTE=rallim58;350332][B]Teşekküre gerek yok, dileğimdir sana tatlı-dilli...
Yaradana dua edelim, vermesin damatı, yaban elli... Sonra hasretliğe ağlayıp, akmasın gözlerinin seli... Kimse yan bakamaz, düşünemem ondaki son hali...[/B][/QUOTE] ne yazildiysa anlimiza hayirli ola verelim bu damat olayina biraz mola susadim icsem mi biraz coca cola yoksa daha mi iyi gider soguk bir soda |
Yüregimde gezer ince bir sizi,
Dogmadan verilmis bana bu yazi, Birakipda gitti beni gavurun kizi, Ben simdi gurbette yanar aglarim. |
[QUOTE=sandalli;350311]Rallim abim masaallahin var senin,
Inan ki kalbimizde senin hep yerin, Ben anlamam bu konular cok derin, Ayakta kal, mutlu ol ömrün boyunca.[/QUOTE] [B]Ozanların dilinden anlayanı, yazanısın sen... Mutfağında cümleleri yoğuran, kazanısın sen... Mevsimlerde aşk rüzgarısın sonbaharın hazanısın sen.. Olmazsa olmazsın, sensiz olmaz sitenin Ozanısın sen...[/B] |
hoşbulduk derim sivasın gizli ozanlarına
kızılırmağımız dertli akar sivasımızda sakin sessiz marur grurlu akar yanımızda bu derttir ki söyletir sivaslıyı bu ne menem bil haldir ki söyletir aşığımızıda ozanımızıda |
[QUOTE=sandalli;350336]Yüregimde gezer ince bir sizi,
Dogmadan verilmis bana bu yazi, Birakipda gitti beni gavurun kizi, Ben simdi gurbette yanar aglarim.[/QUOTE] belli oluyor kalbindeki sizi gün gelir kesilir onunda hizi belki olmustur onunda bir gönül hirsizi ya da salliyordur belkide besikteki kizi |
[QUOTE=rallim58;350337][B]Ozanların dilinden anlayanı, yazanısın sen...
Mutfağında cümleleri yoğuran, kazanısın sen... Mevsimlerde aşk rüzgarısın sonbaharın hazanısın sen.. Olmazsa olmazsın, sensiz olmaz sitenin Ozanısın sen...[/B][/QUOTE] Iltifat edersin ben daha neyim, Ne agayim ben nede bir beyim, Hasretlik icinde yanan biriyim, Ozanlik kim ben kim abicigim. |
[QUOTE=tatli-dilli;350339]belli oluyor kalbindeki sizi
gün gelir kesilir onunda hizi belki olmustur onunda bir gönül hirsizi ya da salliyordur belkide besikteki kizi[/QUOTE] tatli-dilli acildi güzel yaziyor, Ozanlar yanina ismin kaziyor, Abileri bazen O`na kiziyor, Bizden iyi yazma ayip oluyor.:) |
[QUOTE=sandalli;350345]tatli-dilli acildi güzel yaziyor,
Ozanlar yanina ismin kaziyor, Abileri bazen O`na kiziyor, Bizden iyi yazma ayip oluyor.:)[/QUOTE] yazana degil yazdirana bakacaksin bunun hesabini önce kendine soracaksin benimle birlikte sende cosacaksin ektigimiz bu ozan tohumlarini benimle toplicaksin |
[QUOTE=çılgın_türk;350338]hoşbulduk derim sivasın gizli ozanlarına
kızılırmağımız dertli akar sivasımızda sakin sessiz marur grurlu akar yanımızda bu derttir ki söyletir sivaslıyı bu ne menem bil haldir ki söyletir aşığımızıda ozanımızıda[/QUOTE] Cilgin türk gelmis selam veriyor, Türkülerin ortasindan vuruyor, Ozanlar ister ki O burda duruyor, Cossun sözlerimiz sazimiz senle. |
[QUOTE=tatli-dilli;350335]ne yazildiysa anlimiza hayirli ola
verelim bu damat olayina biraz mola susadim icsem mi biraz coca cola yoksa daha mi iyi gider soguk bir soda[/QUOTE] [B]Nasıl istersen öyle olsun verelim mola... Neden istemedim bilmem ama hayrola... Reklam yapma ama gidip içesin cola... Soğuk içme boğazın ağrıtır bilesin soda..[/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;350346]yazana degil yazdirana bakacaksin
bunun hesabini önce kendine soracaksin benimle birlikte sende cosacaksin ektigimiz bu ozan tohumlarini benimle toplicaksin[/QUOTE] Kader yordu dizlerimi gitmiyor, Sevda bitsin diyom ama bitmiyor, Kahpe felek bana yardim etmiyor, Toplayacak güc kalmamis bilesin. |
[QUOTE=rallim58;350348][B]Nasıl istersen öyle olsun verelim mola...
Neden istemedim bilmem ama hayrola... Reklam yapma ama gidip içesin cola... Soğuk içme boğazın ağrıtır bilesin soda..[/B][/QUOTE] zaten agriyor kulagim aman eksik kalsin bogazim ugrasmak isteme tatilde doktorla sonra yollar durur yüksek fatura : ))) |
[QUOTE=tatli-dilli;350346]yazana degil yazdirana bakacaksin
bunun hesabini önce kendine soracaksin benimle birlikte sende cosacaksin ektigimiz bu ozan tohumlarini benimle toplicaksin[/QUOTE] Kim yazdiriyor sana o güzel sözü, Cok güzel bakiyor sürmeli gözü, Köyleri var güzel baharin özü, Köyü güzel soyu güzel kardesim. |
[QUOTE=sandalli;350350]Kader yordu dizlerimi gitmiyor,
Sevda bitsin diyom ama bitmiyor, Kahpe felek bana yardim etmiyor, Toplayacak güc kalmamis bilesin.[/QUOTE] ac ellerini yalvar rabbine ferahlik versin yakinda kalbine unutmak istersen gercekten söker atarsin onu yürekten |
[QUOTE=sandalli;350352]Kim yazdiriyor sana o güzel sözü,
Cok güzel bakiyor sürmeli gözü, Köyleri var güzel baharin özü, Köyü güzel soyu güzel kardesim.[/QUOTE] sürme eksik gözümde cara inanki kendi özünde umarim durursun yakinda sözünde kavurursun onu kendi közünde |
[QUOTE=tatli-dilli;350354]ac ellerini yalvar rabbine
ferahlik versin yakinda kalbine unutmak istersen gercekten söker atarsin onu yürekten[/QUOTE] Ben dua ederim yüce Yaradan, Dert vermesin hava ile karadan, Kötülükler cekip gitsin aradan, Sefa olsun nese dolsun günümüz. |
[QUOTE=sandalli;350342]Iltifat edersin ben daha neyim,
Ne agayim ben nede bir beyim, Hasretlik icinde yanan biriyim, Ozanlik kim ben kim abicigim.[/QUOTE] [B]İltifat sayma gerçek budur bilesin.. Seni seveni sende ebedi sevesin.. Yanlışı doğruyu, çirkini güzeli göresin... Aramıza gelen Çılgın_Türk'e selam versin...[/B] |
[QUOTE=sandalli;350358]Ben dua ederim yüce Yaradan,
Dert vermesin hava ile karadan, Kötülükler cekip gitsin aradan, Sefa olsun nese dolsun günümüz.[/QUOTE] Duali basladi bu günümüz günahsiz olsun yarinimiz fatihali olsun cenazemiz aydinlik olsun kabrimiz |
[QUOTE=tatli-dilli;350357]sürme eksik gözümde
cara inanki kendi özünde umarim durursun yakinda sözünde kavurursun onu kendi közünde[/QUOTE] Buradan görünür gözü sürmeli, Böyle iyilige kiymet vermeli, Bu yazilari yazdirani bilmeli, Söylemezsen eger küserim sana. |
[QUOTE=tatli-dilli;350351]zaten agriyor kulagim
aman eksik kalsin bogazim ugrasmak isteme tatilde doktorla sonra yollar durur yüksek fatura : )))[/QUOTE] [B]Neden ağrır kulağın bacım geçmiş olsun... Gönlün hep neşe muhabbet sevgi dolsun... Yeni yılımız sizlere, hepinize kutlu olsun... Tatilin sana tatlı, diline de süper, tat olsun...[/B] |
[QUOTE=sandalli;350362]Buradan görünür gözü sürmeli,
Böyle iyilige kiymet vermeli, Bu yazilari yazdirani bilmeli, Söylemezsen eger küserim sana.[/QUOTE] henüz hayatimda yok öyle biri kaderde kismette var ise cikar mutlaka karsima belkide acir yaradanim bu genc yasima |
[QUOTE=tatli-dilli;350361]Duali basladi bu günümüz
günahsiz olsun yarinimiz fatihali olsun cenazemiz aydinlik olsun kabrimiz[/QUOTE] Dagbasinda yayilir arap atlari, Sandallinin yoktur kati yatlari, Mezarim üstünde biten otlari, Görmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
[QUOTE=rallim58;350364][B]Neden ağrır kulağın bacım geçmiş olsun...
Gönlün hep neşe muhabbet sevgi dolsun... Yeni yılımız sizlere, hepinize kutlu olsun... Tatilin sana tatlı, diline de süper, tat olsun...[/B][/QUOTE] sanirim yakalicak beni hastalik edecek belkide yataklik ilaclar gelecek insallah sifali senin gibi güzel abimin dili hep vefali |
[QUOTE=tatli-dilli;350365]henüz hayatimda yok öyle biri
kaderde kismette var ise cikar mutlaka karsima belkide acir yaradanim bu genc yasima[/QUOTE] Mevlam sana vermis bunca ilimi, Ilimin yaninda birde tatli dilini, Elbet yazacak sana iyi birini, Dügününe bizide cagir kardesim. |
[B]Albina58, çılgın_türk, sandalli, tatli-dilli,
Zemin mi bekliyorlar, yazmaya her biri.. Hoşgeldin bakıp durma oradan Albina... Adını duyunca canım çeker dondurma...[/B] |
[QUOTE=sandalli;350366]Dagbasinda yayilir arap atlari,
Sandallinin yoktur kati yatlari, Mezarim üstünde biten otlari, Görmeyince gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] cikar at bu düsünceyi kafadan daha dügünüme geleceksin karadan sacacaksin parayi havadan belkide aglicaksin arkamdan |
[QUOTE=rallim58;350370][B]Albina58, çılgın_türk, sandalli, tatli-dilli,
Zemin mi bekliyorlar, yazmaya her biri.. Hoşgeldin bakıp durma oradan Albina... Adını duyunca canım çeker dondurma...[/B][/QUOTE] Kisin dondurma yeme üsürsün, Allah seni muradina düsürsün, Yengem sana bir ihlamur pisirsin, Icipte yerine yatasin derim. |
[QUOTE=rallim58;350370][B]Albina58, çılgın_türk, sandalli, tatli-dilli,
Zemin mi bekliyorlar, yazmaya her biri.. Hoşgeldin bakıp durma oradan Albina... Adını duyunca canım çeker dondurma...[/B][/QUOTE] bu saate yenirmi abicim hic dondurma yine mi unuttun ayaginda kundura bak doldurdum cayini bardaga koydum cekirdegi tabaga |
[QUOTE=tatli-dilli;350371]cikar at bu düsünceyi kafadan
daha dügünüme geleceksin karadan sacacaksin parayi havadan belkide aglicaksin arakamdan[/QUOTE] [B]Hani kapatmıştık, açılmayacaktı bu konu... Konunun akibeti hoş olmaz cıngardır sonu... Seni vermeyiz bilesin yadellere, başka gurbete... Ama yinede sorarız fikrini sonra veririz elbette..[/B] |
Ask olsunda ozanlarim ask olsun,
Uzat bardaklarin caylarin dolsun, Bana vermezseniz canin sagolsun, Bende bugün artik caysiz yatarim. |
[QUOTE=rallim58;350374][B]Hani kapatmıştık, açılmayacaktı bu konu...
Konunun akibeti hoş olmaz cıngardır sonu... Seni vermeyiz bilesin yadellere, başka gurbete... Ama yinede sorarız fikrini sonra veririz elbette..[/B][/QUOTE] zordur abim gurbette ömür yanar durur ocakta kömür nice insan hasretten ölür sevenlerde ardindan üzülür |
Ömürmü gecermis gurbet elinde,
Söylenmez adimiz elin dilinde, Bülbüller ötüyor elin gülünde, Bizim gülümüz baykuslar kondu. |
Ben giderim artik hanim cagirir,
Gitmez isem simdi bana bagirir, Daha da olmazsa anahtarim alir, Kalirim disarda olurum hasta. |
dilerim cümleten iyi geceler
dilim artik uyku diye heceler görürüz belkide hayirli bir rüya sonra mutlu olduk saniriz güya |
Sandalli diyor ki sohbete doydum,
Gercek erenleri burada buldum, Sizi tanimaktan cok mutlu oldum, Hayirli geceler hep sizlerin olsun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:21. |