![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronik;435506][B][COLOR=darkorange]hamurumun geldi mayası [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]salim abinin çıktı foyası yeni bir ''en '' buldum sana sitenin ''en nitelikli dolandırıcısı ''[/COLOR][/B][/QUOTE] biz kimseyi dolandırmayız gelene gidene çay söyleriz eğer kafamı bozarsanız kapı dışarı koyarız :D |
[B][I][COLOR="Indigo"]Iz Oldu Gitti
Nice güzelleri sevdi bu gönül, Bir çoğu aklımdan toz oldu gitti, Kimi çok güzeldi, kimi gonca gül, Açtılar gönlümde yaz oldu gitti, Kimi ela gözlü, gerdanı aktı, Kimi melül mahsun, yaralı baktı, Kimi aşk okunu sineme çakti, Yaktı baharımı güz oldu gitti, Kimi benle kaldı kimisi kaçtı, Kimisi yüreğe yarayı açtı, Kimisinin aşkı yürekten taştı, Kavurdu kalbimi köz oldu gitti. Kimi silinmedi içimde kaldı, Kiminin aşkına yüreğim yandı, Kimsi aklımı başımdan aldı, Yaralı yüreğe iz oldu gitti. Kimisi güzeldi kimisi çirkin, Kimi başlamadan eyledi terkin, Öyle biri vardı, farkettim farkın, Bağlandı dilime söz oldu gitti. Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
Seni 3 kaatten vazgecirmek inadım
ben vazgecirecegime çok inandım salim abi sende bulacan dogruyu barışmak için söyle"pes ettim üstadım" :D |
cok konusuosunuz hemde cok bos
dönün de bir arkanizaa bakin ne hoss caktirmayin hic uymadii ama olsun ciktii 1 dörtlükk yazii heh:D |
[QUOTE=betüs58;435617]cok konusuosunuz hemde cok bos
dönün de bir arkanizaa bakin ne hoss caktirmayin hic uymadii ama olsun ciktii 1 dörtlükk yazii heh:D[/QUOTE] betüş en azından sen yazmışsın kopyala yapıştır yapmamışsın :) |
bu gece sohbetinize doyumm olmuyorr
ne kadarda konussam beni dinleyen olmuyorr e be ALLAHIn kullari bi selamm verdik bari onu alin benide zivanadan cikarmayin:D:D:D cok muu sert olduu yhaa??:D |
İnsanlar giriyor Sivaslılar.nete
Ancak burada buluyolar huzur ve neşe Hasret kaldılar kırmızı ete:) Hala ısrar ediyorlar teğete:)... |
Yenice ozanlar gelmis buraya,
Aman ha girmesein salim araya, Bu gidisle bürünecek karaya, Barikat ustadan aldi dersini. :D |
[B][COLOR="Indigo"]heybemde hüzün yüklü sevdam
elde efkar dağıtan cinsinden bir cigara zulam feleğin cilveleriyle dolu ne ömürden kar ederim ne ömür uğrar zarara[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;436361]Yenice ozanlar gelmis buraya,
Aman ha girmesein salim araya, Bu gidisle bürünecek karaya, Barikat ustadan aldi dersini. :D[/QUOTE] salim geldi buraların gülüdür barikatsa dikenidir telidir sen sandallı oturacak yeridir gitmem buralardan kovulmadıkça .not barikat araştır bak patenti kendime ait bi dörtlük |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:19. |
|