Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

Ertugrul 28.04.2011 20:32

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

[B][I][I]Ahde Vefa İçin Abdüllatif Şener ( Bide Çerkez :D )[/I][/I][/B]

goramaz 28.04.2011 20:42

Irkçılık yapmayalım lütfen :)

Ertugrul 28.04.2011 20:49

[QUOTE=goramaz;598927]Irkçılık yapmayalım lütfen :)[/QUOTE]

[B][I]Haşa menfi milliyetçilik değil, sebeplerin sonuncusu ama en hoş sebep ;) [/I][/B]

goramaz 28.04.2011 20:55

kardeşim ben yaşlandım artık anlayacağım dilden yazarsan sevinirim özellikle virgülden sonrasını :)

Abdüllatif ŞENER i partisini yarı yolda bıraktığını söyleyenler unutmasınlar ki AKP de zamanında birilerini yarı yolda bıraktı.

Ertugrul 28.04.2011 21:10

[QUOTE=goramaz;598930]kardeşim ben yaşlandım artık anlayacağım dilden yazarsan sevinirim özellikle virgülden sonrasını :)

Abdüllatif ŞENER i partisini yarı yolda bıraktığını söyleyenler unutmasınlar ki AKP de zamanında birilerini yarı yolda bıraktı.[/QUOTE]

[B][I]İhtiyarlamak güzeldir, ihtiyarlık moduna girmek feciii :D :D :D

[/I][/B]

LaEdri 28.04.2011 21:51

[QUOTE=Kibrisli;598924]Gelin çözelim demedi mi adam daha ne yapsın? AKP yanaşmadı hala hala türban sorununu öne çıkartıyorsunuz... AKP çözmek istemiyor ve çözmeyecekte çünkü işine geliyor...[/QUOTE]

Bir sorun onu üreten bakış açısı tarafından çözülmez..CHP türbana yüzde bir milyon karşı..Halkı da karşısına alır,meclisi de karşısına alır ama türbanı engellemek için her şeyi yapar..
Türban sorununu ön plana çıkartırım çünkü rtada özgürlüklerin kısıtlanması var..Ve bu yasaklamaya sebep olan siyasi görüş ben ayrım yapmam diyem ben halkın iktidarı olacam diyen bir parti..

LaEdri 28.04.2011 21:53

HA bir de Kılıçdaroğlu siyasi ahlak yasası çıkaracakmış ve bu yasayla artık ülkemizde ahlaklı siyaset yapılacakmış..Kanunu kendileri için yapıyorlar herhalde..:)

kuzu_58 29.04.2011 14:05

bir hayal dünyasında gezinip gidiyoruz bir çocuğun eline horoz şeker verirlerde sevinirya küçük vaatlere bir çocuk misali seviniyoruz
gözlerimi kapıyorum sivası vede akp,nin iki dönemdir sivasa yaptıklarını düşünüyorum aklıma sadece duble yollar geliyor kaldıkı duble yollar bir sivas için değil her bölge için yapılan yatırımlardı
akşama kadar yoğun bir şekilde siyaset gündemimize oturdu birçok akp,li arkadaşlarımla sıcak siyasi tartışmalar yaşıyoruz
bana akp,ye oy vermek için geçerli bir neden söyleyin diyorum hukumetten yana olmamız lazım şehre yatırım gelmesi için diyorlar
bende onlara antalayaya,mersine,dıyarbakıra,manisaya,urfaya,trabzona,samsuna ,izmire yapılan yatırımları hatırlatıyorum bunlar akp,li değil
ama hukumet en çok bu şehirlere yatırım yaptı diyorum bu sefer bu şehirleri kazanmak için yaptı diyorlar
kendileri ile tezat düşdüklerinin farkında değilder bende şunu anlıyorum akp,az oy çıkan iller daha çok yatırım alıyor
bizim gibi at gözlüğü takan illerede nede olsa bunlar koyun gibi oy verir iki cilalı vaatle kandırız diyorlar
bana kimse bu şehirde akp,nin projesi diyebileceği bitmiş vede bitecek bir proje gösteremez
tek bir projeleri vardı cumhuriyet meydanında bizzat başbakan sivasın bakanı benim elim boş gelmedi sivasa 35.000 kişilik stadyum artı spor kompleksleri yapacağım demişti
ne oldu sayın akp,liler başbakanınızdamı sözünü yedi stadyum kapasitesi 25.000 düştü
4 eylül stadyumunun yeri atatürk kapalı spor salonunun yeri tokiye peşkeş çekildi
sonuç sivasa yatırım yapılmadı tokiye istihdam sağlandı sivasa kocaman bir kazık atıldı
sen sivasın bakanıydın sayın başbakan stadyumun yerini versene bölge hastanesi için o zaman ben senin sivasın bakanı olduğunu bileyim
biz senin içindeki sivas düşmanlığını biliyoruz bunu istanbul belediye başkanı olunca sivaslı belediye başkan adaylarını bir bir silince anlamıştım
bir sivaslı olarak günden güne eriyen bir şehirde yaşayan bir birey olarak sana verilecek oyum yok
helede iki koyunu versen güdemeyecek adamları bize vekil bakan adayı diye yutturmaya kalkman bu şehre ağır bir hakarettir
yeri gelmişken sayın akp,ler 2. sıra milletvekiliniz nerde galiba amerikaya gitmiş muyane olmaya
hayatında iki sefer bu şehre gelmiş birine sivaslıyım demiye imtina eden birine oy vermeyi mideniz kaldırıyorsa buyrun dört sıfırda yapın beş sıfırda

Siyahnur 29.04.2011 15:31

[QUOTE=goramaz;598930]
Abdüllatif ŞENER i partisini yarı yolda bıraktığını söyleyenler unutmasınlar ki AKP de zamanında birilerini yarı yolda bıraktı.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Abla,Akparti "yari yolda biraktiklarini" yerden yere vurmadi saygida kusur etmedi...
ama Abdüllatif Sener bazen cok agir kelamlar ediyor, hos degil.

Yine de Sivas´a hizmeti gectigi icin müspet duygular besliyoruz(simdilik):-)

[/COLOR][/FONT][/B]

goramaz 29.04.2011 19:41

[QUOTE=Siyahnur;598949][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Abla,Akparti "yari yolda biraktiklarini" yerden yere vurmadi saygida kusur etmedi...
ama Abdüllatif Sener bazen cok agir kelamlar ediyor, hos degil.

Yine de Sivas´a hizmeti gectigi icin müspet duygular besliyoruz(simdilik):-)

[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Sevgili kardeşim aralarında fark var.

Birincisi Tayyip Erdoğan ne ise Abdüllatif Şener de aynı kaynaktan çıkmıştır. Hatta Abdüllatif Şenerin meclisteki mazisi Tayyip Erdoğan dan öncedir.

İkincisi Tayyip Erdoğan ve grubu zaten saadete hakaret edemez.Çünkü milli ve İslami olan herşeyi yani mazilerini elinin tersiyle ittiler.Ben de ilk oyumu Akp ye vermiştim bu haram sistemin bir parçaları olmasınlar diye.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:35.