![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Çıkardım akı giydim karayı
Tuz ile acıttı kapanmaz yarayı Muhabbet uzak acmışım arayı Yare giden yolu kaybettim |
[QUOTE=sandalli;455292]Usandim dünyanin gam kederinden,
Umudumu gonca gülde kaybettim, Korusun Yaradan en beterinden, Güzel sözlerimi dilde kaybettim.[/QUOTE] Una su girince, olur ya hamur Korkuturdu onu, en küçük yağmur Kopardı bağları, oluşan çamur Gavur sevdiğimi selde kaybettim. |
[B]Düsmüsüm bir aska yakar kavurur,
Yaprak gibi saga sola savurur, Kiprikler sineme ok gibi vurur, Ekmek zehir oldu bali kaybettim.[/B] |
[B][I]Şaştım kaldım felegin işine[/I][/B]
[B][I]Düştüm bir zalim yar peşine[/I][/B] [B][I]Ayrılıgın karanlıgı girdi içime[/I][/B] [B][I]Gözümü açan güneşi kaybettim[/I][/B] |
Başı ağrıyınca, yaslardı kola
Birlikte çıkmıştık, o kutsal yola Daha en başında verildi mola Sağlam zannettiğim dalı kaybettim |
[B][I]Gönül bir zalimin gözüne vurgun[/I][/B]
[B][I]Kalmadı takatım yürek yorgun[/I][/B] [B][I]Ben sevdim o bana dargın[/I][/B] [B][I]Yar ile ettigim sözüm kaybettim[/I][/B] |
Dert anası oldum yavruluyorum
Güneşin altında kavruluyorum Düştüm bir ummana, savruluyorum Bir umut bulduğum salı kaybettim |
[B][I]Yanlızlık olur aşkın yasası[/I][/B]
[B][I]Sevilen gider kalır tasası[/I][/B] [B][I]Garibin umuttur tüm dünyası[/I][/B] [B][I]Yari olan umudu kaybettim[/I][/B] |
Bitti umutlarım, yok geleceğim
Sevgi bir hüsrandır tek bileceğim O falcı kadına ne diyeceğim Üç vakit vadeden falı kaybettim |
[B][I]Tutundum yalan olan bir dala[/I][/B]
[B][I]İnanır oldum büyüye fala[/I][/B] [B][I]Baktım falcının dedigi yola[/I][/B] [B][I]Yari beklerken günü kaybettim[/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:08. |
|