![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ayırma elini kalsın elimde,
Şarkılar söylensin şeker dilinde, Bağlanıp kalsaydım ince belinde, Beline dolanan kolu kaybettim. |
teninin kokusu gülleri kıskandırır
gözlerinin karası geceyi kıskandırır sözlerin şiirdir heceyi kıskandırır yüzünü gördüm de ay'ı kaybettim |
[B][COLOR=darkorange]sensiz bu şehirde zehir oldu günlerim
senle geçen günlerimi özlerim nedendir bilmem tersine döndü tekerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]dön artık ne olur ben kendimi kaybettim [/COLOR][/B] |
Felek ayrılık tohumu eker
Acıyı hep seven çeker Tat vermez çaya şeker Hayatın tadını kaybettim |
[B]Afkar bastı benide bu gece
Dilime doladığım teknir hece Çözemedim yari sanki bilmece Dizînde yattığım yarı kaybettim... [/B] |
Böylemi olurdu gerçek sevdalık
Derin duygulara daldım bir anlık Işığım sönmüş dünya karanlık Hayatı ışıtan güneşi kaybettim |
[B]Gözünü kapatan kendine yapar gece
Aşıksan onu anlatır sana her hece Barikatim sen de mi aşık oldun Bir vicdansızın kızına gizlice [/B] |
[B]Doğuştan gülmezse insan gülmüyor
Ozan Metin sürünüyor ama ölmüyor Kötülük kimsenin yanına kalmıyor Dünyada iyilik yapanları kaybettim...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]dost sanmıştım bu ozanı
koynumda beslemişim yılanı kırılsın dökülsün onun sandalı küstüm gayri barışmam [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;455709][B][COLOR=darkorange]dost sanmıştım bu ozanı
koynumda beslemişim yılanı kırılsın dökülsün onun sandalı küstüm gayri barışmam [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Hergün bize küsersin Neden bizi üzersin Hadi gel barışalım Msn de yazışalım :D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:48. |
|