![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Cleycim :) aşk gerekmez yazmaya
Taş neylesin derin vuran kazmaya Öylesine takılıyoruz Allah bozmaya Uğruna yazdığım sebebi kaybettim Felek soktu ayrılığı araya Mutluluk gelmedi hiç bu fukaraya Kimisi söze kimisi paraya Menfaate satan kula küstüm |
[B]Ayrılık gelmesin hiç kimseye
Değermi dünyalık sermayeye Ucunda ayrılık gelecekse Ben de paraya pula küstüm[/B] |
[B]Cley şiir yazmaz milleti sorgular:)
Duygulu sözleri yanlış algılar Sel oldu akıyor bizim duygular Duygulu sözlerin ilhamını kaybettim...[/B] |
[B]Nasil darilmisim sana can gelin,
Gayri hüzünleri söylesin dilin, Cekilsin elimden tutmasin elin, Senin uzattigin kollara küstüm.[/B] |
[B]Gurbet elde bir gün daha
Zaman yok aha eyvaha Emanetiz burda Allah'a Bizi ayıran yollara küstüm [/B] |
@ kronik
birakti mi dostlar seni tek basina mevlam uzum ömür versin su yasina kurban olam ben senin o kara kasina nazar degmesin huzur dolu ocagina |
[B]Düsmesin icime askin atesi,
Yüzüme dogmuyor sabah günesi, Ben artik neyleyim sen gibi esi, Kafami bozdular d.llara küstüm.[/B] |
[B]Aşkın ateşi yakar içimi
Anlayan yokki bu halimi Onda buldum ben kendimi Meyve vermez dallara küstüm[/B] |
bir asktir almis basini gidiyor
sevilen sevenin halinden hic anlamiyor bu yaranin merhami yoktur biliniyor kadere yazilan alin yazisi silinmiyor |
Cok asklar yasadim, cok kalpler kirdim,
Nice gönülleri kandirip girdim, Yalanla dolanla sevdallar sürdüm, Biktim genc kizlardan dullara küstüm. :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:53. |
|