![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=red]Bu Turan o dedigin turan o degil Dogan abi , bu turan tanidigim biri uzaktan akrabam olur...................................[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=sandalli;505388]Bu bizim Turan mi? O Weinheim´de kaliyor ama büyük ihtimalle Turan bu. :)[/QUOTE]
[B][I][COLOR=red]Elifin kocasi Turan.........................................[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=ömer yalcin;505390][B][I][COLOR=red]Bu Turan o dedigin turan o degil Dogan abi , bu turan tanidigim biri uzaktan akrabam olur...................................[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
anladım kardeş |
[B][I][COLOR=red]Askinoglu dün bana gelecekti, gelmedi icmeye gitmis hiyar.......................[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Hoşgeldın Serçem...
|
[B][I][COLOR=red]Sie haben eine neue nachricht........................................[/COLOR][/I][/B]
|
çatma hemen kaşlarını vermedik daha bu vatanı
tek başımada kalsam dağ olurum koymam düşmanı bazı dostları tanıyamadık sırtımızdan vurdu azda olsa yara aldık BAŞBUĞ'um geçte olsa zafer bizim olacak BAŞBUĞ'um |
ömer kardeş ben çıkyorum sonra görüşürüz
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gönlüm58;505395]Hoşgeldın Serçem...[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]hosbulduk gülüm:) bakiyorum yilin ilk misafirleriin agirlamissin?:):D bende simdi arkadasimi agirlayacagim:D günün nasil gecti?[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][I][COLOR=red]Oldu dogan abi görüsürüz kendine iyi bak..............................[/COLOR][/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:27. |
|