![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Öyle yalnızım ben, öyle çaresiz,
Sen yoksan bu gönül olmaz yarasız, Geçmedi bir günüm geçmez karasız, Büründüm karaya, allara küstüm. |
[QUOTE=Rallim58;455794][B]Kamp dönemi bitti, eve bugün geldim...[/B]
[B]Biraz dinlendikten sonra siteye girdim...[/B] [B]Birbirlerine sitem edenleri küsleri gördüm...[/B] [B]Nerededir? Ne yapar? diye sormayanlara küstüm...[/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]msnde ç.dışı takılırsın burdayım diye bir selam çakmazsın bir de bize fırça atarsın çevrim dışı takılan herkese küstüm [/COLOR][/B] |
Pes ettim zalimle yarışmalardan
Nefret hamuruna karışmalardan Sıkıldım horatça konuşmalardan Konuşanı bırak lallara küstüm |
Öyle ümitsizim öyle budala,
Benzetti dert beni kuru bir dala, Sürgünde yüreğim aşk nerde kala, Gurbet ellerinde ellere küstüm. |
Nefis bir şeytandır bir kez azmaya
Nasıl gönül verdim bilmem kazmaya Falcılar toplandı, büyü bozmaya Doğru söylemeyen fallara küstüm |
Sen ustasin ustalik var yazinda,
Bulunmaz alemde senin tarzinda, Konusur sözlerin dertli sazinda, Sazina can veren tellere küstüm. |
Kutsaldır sevgiye uzanan her el
Yeter ki bana gel yüreğimi del Sevdiğin gelecek demişti bir kel Dediği çıkmayan kellere küstüm |
Ben bir garibanim gözlerim yasli,
Sana baglanmisim ey kalem kasli, Sevgili cananim sen sirma sacli, Saclari dökülmüs kellere küstüm. |
Dediler bulalım derdine misyon
Almayız korkma senden komisyon Çare bulacaktı o koalisyon Ecevit’e, Mesut’a Çiller’e küstüm |
Aşk yaşamaz artık ölü yüreğim,
Ümitlerim bitti, yoktur dileğim, Gönlümde gezerdin nazlı meleğim, Sarildigim ince bellere küstüm. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:13. |
|