![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ne aramıştım, ah ne bulmuştum
Cananın yüzünde ben kaybolmuştum Yarin geçişine ziller kurmuştum Vaktinde çalmayan zillere küstüm |
Futbol oynayarak gecirdi yasi,
Toplardan kazandi yedigi asi, Her zaman her yerde cekerdi basi, Gol krali Gerd Müller´e küstüm. |
Sandallı üstadım sağlık diline
Sen benim dostumsun böyle biline sivaBURs çekildi kendi iline Bizleri ayıran yollara küstüm |
Ozanim gelmesin aman ha göze,
Minnettar kardesin her zaman size, Ara vermem gerek simdilik söze, Hayir söylemeyen dillere küstüm. |
[B]Ozanlar hepinize hayırlı sahurlar
İftarda beni hanginiz ağırlar ? Yanıyor yürekler bağırlar Dalında solmayan güle küstüm...[/B] |
hepinize hayırlı sahurlar olsun
ramazanınız bereketli olsun iftara yemekler hazır bulunsun tatlıyı unutan anneme küstüm..:) |
[B]Allah Güldane ablaya sabır versin
Ondan sonra çocukları tatlı yesin:) Yedikten sonra da afiyet desin Anneye küsen çocuklara küstüm[/B] |
Yazışmış dostlar şenlenmiş gönüller
Seven, sevdiğinin yolunu bekler Arif dostlarını hep yürekten sever Beni hatırlamayan dostlara küstüm |
[B]Arif ozan hoşgeldiniz
Bizlere neşe verdiniz Bizlere neden küstünüz? Gece gelmeyen ozanlara küstüm :)..[/B] |
[QUOTE=metin 0758;455870][B]Arif ozan hoşgeldiniz
Bizlere neşe verdiniz Bizlere neden küstünüz? Gece gelmeyen ozanlara küstüm :)..[/B][/QUOTE] uymasada uydurmaya çalışmış boş boş oturmaya alışmış şiir nedir bilmez şair olmaya kalkışmış :D:D:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:25. |
|