![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Tan - Hiç[/B]
bu albümü gayet güzel olmus |
[B][COLOR="DarkRed"]Gülay
Açma Zülüflerin Yar Yellere Karşı Acma zülüflerin yar yar yellere karşı Senin zülfün benim telim değil mi Bülbül figan eder güllere karşı O yar benim gülüm değil mi Sallama saçlarını yar yar sen de bulursun Azrail misali yar yar canım alırsın Etme bu cefayı yar yar kanlım olursun Bu kul senin kulun kulun değil mi.?...........[/COLOR][/B] |
günün gelişen sabah haberleri
|
[B][COLOR="DarkRed"]Mustafa Özarslan
ÖMRÜM ÖMRÜM GÜZMÜ GELDİ RENGİN SOLUK NE TEZ YAPRAK DÖKTÜN ÖMRÜM... HEP AĞLARSIN BOYNUN BÜKÜK GÖZYAŞIN DERYAMI ÖMRÜM...... NE TADIM NE TUZUM VAR NE YAŞAMAKTA GÖZÜM VAR... BÜLBÜL GİBİ FİGAN ETMEKTEN Mİ ÇIKAR ÖMRÜM... HER KUŞUN BİR YUVASI VAR HELE BAK NE SEVADASI VAR.. YAŞAMAYA HEVESİ VAR NEDEN TADIN KAÇMIŞ ÖMRÜM..... ALEM GÜLÜP EĞLENİYOR SENİ GÖREN DELİ DİYOR YATAKSIZ YORGANSIZ ÖMRÜMMMMM.....[/COLOR][/B] |
engin nurşani
MUTLU MUSUN? Sana bağlı aşk ipimi çözdün işte mutlu musun? Verdin çile gam yükünü ezdin işte mutlu musun? Mutlu musun,mutlu musun Son yuvanda tatlı mısın? Seyret gece mehtabını,dinle aşkın hitabını Kalleşliğin kitabını yazdın işte mutlu musun? Mutlu musun,mutlu musun, Son yuvanda tatlı mısın? Sevmem sevda pazarını,sevda sözü yazarını, Nurşani'nin mezarını kazdın işte mutlu musun? Mutlu musun,mutlu musun, Son yuvanda tatlı mısın |
[B][COLOR="DarkRed"]Engin Nurşani
Böyle İçin İçin Erirmiydin Hiç Eger tanısaydım önceden seni Başka birisine verirmiydim hiç Sen o zaman gelip görseydin beni Böyle için için erirmiydim hiç Bilirsinki gönlüm bir sana vurgun Eger yalan isem sorulsun sorgu Kapınızın önünden geçerken hergün Böynumu bükerek yürümüydüm hiç Bu gönüllü coşkunum her zaman böyle Konuş benim ile canım bir şeyler söyle Benim olsan eyvah diyerek böyle Elimi dizime vururmuydum hiç................... [/COLOR][/B] |
murat boz - özledim........
|
[COLOR="Black"][B][I]nehir gözlüm
Kısmeti bağlı dediler Gülüşü candan edalı dediler Ah delikanlı yüreyim Bu gece senden utandı dediler Kendimi kandıramadım Senden kurtulamadım Kaç kere sevdi yüreyim Sen gibisini bulamadım Bu dünyayı yakacakmısın? Bana aşık olacakmısın? İlk kez aşık olmuş gibi Yüreyimden taşacakmısın? Bana evet diyecekmisin? Yoksa öpüp gidecekmisin? Nehir gözlüm aşkın için Her şeyini verecekmisin? Kısmeti bağlı dediler Gülüşü candan edalı dediler Ah delikanlı yüreyim Bu gece senden utandı dediler Kendimi kandıramadım Senden kurtulamadım Kaç kere sevdi yüreyim Sen gibisini bulamadım Bu dünyayı yakacakmısın? Bana aşık olacakmısın? İlk kez aşık olmuş gibi Yüreyimden taşacakmısın? Bana evet diyecekmisin? Yoksa öpüp gidecekmisin? Nehir gözlüm aşkın için Her şeyini verecekmisin? Bu dünyayı yakacakmısın? Bana evet diyecekmisin? Bu dünyayı yakacakmısın? Bana aşık olacakmısın? İlk kez aşık olmuş gibi Yüreyimden taşacakmısın? Bana evet diyecekmisin? Yoksa öpüp gidecekmisin? Nehir gözlüm aşkın için Her şeyini verecekmisin? sibel can[/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Fatih Kisaparmak
Üzüm Karası Gözlerin Hiç kimse senin kadar sevilmedi Aklımı firara vemişim zaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ogüzelerin saklımda Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah ogüzelerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Ogüzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benim aldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım afedemedim Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Buzları üsüten boskura yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Öldürür beni[/COLOR][/B] |
Nazana ermeden bahara ömrüm
Bir muhabbetname yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Sitemli sözleri az bana gönder x 2 Ben sana aşığım ey peri, ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadılar Sakla mektubunu yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder Az bana, az bana, az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Sitemli sözleri az bana gönder Şu bana ettiğin cevrine nazır Hep sana yaptığım arzun nazır Hatrına gelince yaz bazı bazı Ağla gözyaşı az bana gönder x 2 Ben sana aşığım ey peri, ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadılar Sakla mektubunu yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder Az bana, az bana, az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Ağla gözyaşını az bana gönder Az bana, az bana, az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Ağla gözyaşını az bana gönder |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:34. |
|