![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
ben burdayım yedekte bekliyom biri çağırır diye ömer kardeş doğan kardeşim darıldı bana şaka yaptım ama yinede pot kırmışım meğer yahu özür dilerim kardeşim nerden bilebilirdim şakamın çam devireceğini
|
[B][I][COLOR=red]Hayirdir abi nen var baban icinmi moralin bozuk???[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
ben görmedim hani link nerde yok benim misafirlerim yok
|
[QUOTE=ayten58;505571]ben burdayım yedekte bekliyom biri çağırır diye ömer kardeş doğan kardeşim darıldı bana şaka yaptım ama yinede pot kırmışım meğer yahu özür dilerim kardeşim nerden bilebilirdim şakamın çam devireceğini[/QUOTE]
yok kardeşim senle alakası yok kardeş kardeşe kırılırmı hiç sen kendini üzme lütfen |
evet amca hastaneye tekrar yatmış geçmiş olsun dileklrimi sunar allahtan acil şifalar dilerim.sen benle konuşmasanda olur yeterki amca sağlığına kavuşsun.
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Reklam linklerı varya Kuşummmmmmmmmm...
|
Başbuğ’um vatan hain kaynıyor,
Doğuda,batıda da terör durmuyor, Yerine gelenler bizi sormuyor, Bırakıp gittiğin o günden beri. |
[QUOTE=ayten58;505579]evet amca hastaneye tekrar yatmış geçmiş olsun dileklrimi sunar allahtan acil şifalar dilerim.sen benle konuşmasanda olur yeterki amca sağlığına kavuşsun.[/QUOTE]
sağol kardeş ben sana küsermiyim kardeş hiç beni üzüyorsun |
Emanettir diye sıkı sarıldık,
Tüm ülkücüleri eve çağırdık, Hükümeti kurduk, o gün dağıldık, Bırakıp gittiğin o günden beri |
Dört nisan gecesi saat onkırkbeş
Seven gönülleri yaktı kor ateş Bu giden son Başbuğ Alparslan Türkeş Dualar Tekbirler size Başbuğum Hakkını helal et bize Başbuğum... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:32. |
|