![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Birileri gelmiş mermiler saçar
Kızarsa çok ozan ağzını açar Ancak gerçek kalır sahteler kaçar Mangala döşenen şişe dönmüşsün |
gidiyorum simdi arkama dönüpte bakmadan
bu bas agrisi gecmez biraz olsun dinlenip yatmadan isler bitmez sabah erken kalkmadan uyku da girmez gözüme sizi iyi geceler dileyip yatmadan |
[QUOTE=sandalli;456521]Kronik kardeşim can oldun bana,
Zekana hayranım, can kurban sana, Gönlünde ki ışık sönmeden yana, Her zaman her yerde başa dönmüşsün.[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]sensin bizlere ilham kaynağı şiir aşkı bitmez sanki maden ocağı şiirleri servettir ne etsin pırlantayı henüz işlenmemiş elmas gibisin [/COLOR][/B] |
[B]Kronik abla daldın ozanlara
Radyoya verdin neden ara Bekleyelim biz başka bahara Teli kopmuş saza dönmüşsün :)[/B] |
Silmiş yüreğinden onmaz yarayı,
Dostlarıyla açmış yine arayı, İşleri büyütüp bulmuş parayı, Barikat A.S. ile köşe dönmüşsün. :D |
[B][I]Hayat bilinmez bir muamma[/I][/B]
[B][I]Belkide anlaşılır zamanla[/I][/B] [B][I]Ölmek gayen olmalı imanla[/I][/B] [B][I]Ölüme yanan kula dönmüşsün[/I][/B] |
Ne oldu ki birden tutuldu dilin
Hadi ya yazsana tutmaz mı elin Ağzımı açınca kırıldı belin İçin çürümüş de dışa dönmüşsün |
[QUOTE=Cley;456527][B]Kronik abla daldın ozanlara[/B]
[B]Radyoya verdin neden ara[/B] [B]Bekleyelim biz başka bahara[/B] [B]Teli kopmuş saza dönmüşsün :)[/B][/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]ben seninle küsüm hiç sataşma bana sataşırsan alırsın düşeni payına çünkü sinirlenince dönüşürüm azgın boğaya miyavlayan bir aslana dönmüşsün [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;456528]Silmiş yüreğinden onmaz yarayı,
Dostlarıyla açmış yine arayı, İşleri büyütüp bulmuş parayı, Barikat A.S. ile köşe dönmüşsün. :D[/QUOTE] Gurbet eli mesken tutmuşsun Türkiyede olanları unutmuşsun Barikat a.ş ile parayı tutmuşsun Barikati tanımaz dosta dönmüşsün ;) |
[B]Dalgalanıp durur ay ile yıldız,
Silinmez mehmedim bıraktiğin iz, Secdeye kapanmış o mübarek yüz, Yüreğimden akan yaşa dönmüşsün. [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:09. |
|