![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]ooo sehercim sendemi burdaydın ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kız sorarım sana kaynananı naptın ? dır dır edip duruyor mu ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yoksa kendini sevdiriyor mu ?[/COLOR][/B] |
[quote=kronick;334403][B][COLOR=darkorange]ooo sehercim sendemi burdaydın ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kız sorarım sana kaynananı naptın ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dır dır edip duruyor mu ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yoksa kendini sevdiriyor mu ?[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=red][B][I]HAHA CANIM NE DEMEZSIN[/I][/B][/COLOR] [B][I][COLOR=#ff0000]HIC SORMA BENI DERSEM [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]HEMDE COK DIRDIR EDERKI [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]VALLAH SASARSIN KALIRSIN[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]AH GÖZÜM YOLDA KALDI [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]GITSELERDE YATSAM DERIM[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]O ZAMAN ANLAKI BACIN [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]RAHAT VE HUZURLU HEHEHE:D[/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Arkadaşlar yarın mesai var iş var...
Çocuklar ekmek bekler, bahşiş var... Hakkınız geçti ise helal edin, lütfen Uykumda geldi izin verin kaçayım hemen...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]sayılı gün çabuk geçer
sana sormak lazım çabuk mu geçer seher bacım çile çeker anasını sevmez ama oğlunu sever [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ne hakkımız olacak abi aşk olsun
eğer var isede helal olsun işlerin yoğunmuş,rahatına bak sen allah yardımcın olsun [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;334409][B][COLOR=darkorange]sayılı gün çabuk geçer [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sana sormak lazım çabuk mu geçer[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seher bacım çile çeker[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]anasını sevmez ama oğlunu sever [/COLOR][/B][/quote] :D [B]dört gözle bekler bu garip seher[/B] [COLOR=red] hic sormayin bana cok zor gecer[/COLOR] [COLOR=#ff0000] neyleyim askim onlardan büyük[/COLOR] [COLOR=#ff0000] anasini sevmez ama oglun sever:D[/COLOR] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Kronik görmez artık şimdi bizi...
Ne desekte duymaz hiçbirimizi... Sweet ablamdan sonra Seheresma geldi... İzin versenizde vermesenizde uykum geldi...[/B] |
Hele bu ne cehalet
Sizinki değil adalet Oğlan sen beri gel Ama ananı hallet |
[B][I][COLOR=purple]KOPTUM BEN YA KIRILIYORUM GÜLMEKTEN SÜPERSINIZ:))))))))))))))[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=rallim58;334412][B]Kronik görmez artık şimdi bizi...[/B]
[B]Ne desekte duymaz hiçbirimizi...[/B] [B]Sweet ablamdan sonra Seheresma geldi...[/B] [B]İzin versenizde vermesenizde uykum geldi...[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]abi izin vermek haddime mi düşer bana ,sana iyi geceler dilemek düşer bu saatte uyanık kalman bile hata zira yaşıtların çoktan daldılar uykuya :D:D:D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:45. |