![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hedefe varamaz dönse de teker
Cazgırın evinde bulunmaz şeker İşi gücü bu ya, bıkmaz yağ çeker Kirlinin aldığı duşa dönmüşsün |
[QUOTE=kronik;456531][B][COLOR=darkorange]ben seninle küsüm hiç sataşma bana
sataşırsan alırsın düşeni payına çünkü sinirlenince dönüşürüm azgın boğaya miyavlayan bir aslana dönmüşsün [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sataşırım korkmam kimseden Yapamazsın bana küsmeden Cevap verme ne gelir elinden Pili bitmiş saate dönmüşsün[/B] |
Barikat söylerdi sözün özünü,
Kıbleye döndürür nurlu yüzünü, Öyle deme nolur sevem gözünü, Beni tanımamış boşa dönmüşsün. |
Yalan bulaşmış dogru işe
Naylon karışır olmuş fişe Biri dur desin bu gidişe Sahipsiz yurda dönmüşsün :) (türkiye :rolleyes:) |
[B]Bilal gelmiş bakın benim gardaşım,
İyi günde kötü günde yoldaşım, Bütün herşeyimi bilen sırdaşım, Canımdan ötede cana dönmüşsün. [/B] |
[B][COLOR=darkorange]hakaret etmek için yaratmış mevlam
ahhh şimdi bir orada olsam bedeninden ayrılırdı herbir parçan şimdiden yaşayan ölüye dönmüşsün [/COLOR][/B] |
Meyil verme dünya malına
Giderken alamazsın yanına İhanet bulaşmış kanına Paraya tapan kula dönmüşsün (sözüm meclisten dışarı :D) |
[QUOTE=kronik;456542][B][COLOR=darkorange]hakaret etmek için yaratmış mevlam
ahhh şimdi bir orada olsam bedeninden ayrılırdı herbir parçan şimdiden yaşayan ölüye dönmüşsün [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Hakaret etmem sana bilesin İnşallah birgün buraya gelesin Bilirsin Cley de senin kardeşin Bana hayat veren cana dönmüşsün [/B] |
Temelinden sağlam yaptım yapıyı,
Gel hadi gir artık açtım kapıyı, İstersen üstüne yapam tapuyu, Önce sevgiliydin eşe dönmüşsün. |
[B][COLOR=darkorange]sahur için sardım pazı dolması
ikimiz olmuşuz canciğer kuzu sarması geçiyor ikimizin birbirimze nazı çöllerde görülen serap gibisin [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:45. |
|