![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B] Gözlerine kadar kapanıyorlar
Ama doğuya doğru açılıyorlar Duygulanıp sele kapılıyolar Yetim sahipsiz çocuğa dönmüşsün(Türkoğlu)...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]Ankara'ya gelsem kış ayı
orda yermiyim taze meyvayı bu aralar kıssan ekmeği,yağı kocaman balkonu olan eve dönmüşsün (göbeğin )[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;456552][B][COLOR=darkorange]Ankara'ya gelsem kış ayı
orda yermiyim taze meyvayı bu aralar kıssan ekmeği,yağı kocaman balkonu olan eve dönmüşsün (göbeğin )[/COLOR][/B][/QUOTE] :D [B]Erkek adam tabi balkonsuz olmaz Yemekleri yer diyetisyen sormaz:) Kadınsız yaşayamaz evde de kalmaz Erimiş kül olmuş muma dönmüşsün(Cley)...[/B] |
[QUOTE=kronik;456552][B][COLOR=darkorange]Ankara'ya gelsem kış ayı
orda yermiyim taze meyvayı bu aralar kıssan ekmeği,yağı kocaman balkonu olan eve dönmüşsün (göbeğin )[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Balkonu olmayan ev olmaz Kışın taze meyve bulunmaz Sen de yemek yesen biraz Tuzu eksik helvaya dönmüşsün[/B] |
[B]Ozanlar neden birbirinizle didişirsiniz?:)
Hasan abi ile atışmaya devam yetişirsiniz Kronik abla seneye meylere belki yetişirsiniz Erdoğan'la ile Baykal'a dönmüşsünüz :D...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]hakaret ettin yine sen bana
teessüf ediyorum yine ben sana şişmanlıkdan pişman olmuşsun da dön de bak aynaya ,plazma tv lere dönmüşsün [/COLOR][/B] |
Bugün İzmirden aşşağıya sonra çıktım yukarıya
İnsanlar hep güzel , herkes sarmış makaraya Bekliyorum araç önce Hatay'a sonra Bornovaya Yarında geçeceğim Karşıyaka'ya ..... |
[B]Yalçın ozan atışır bizle gelmiş
Sorarım şimdiye kadar nerde imiş? Bizlere inceden mesaj da vermiş Ozanlar kaybolmuş sahura gitmiş ..[/B]. |
[QUOTE=metin 0758;456567][B]Yalçın ozan atışır bizle gelmiş
Sorarım şidiye kadar nerde imiş? Bizlere inceden mesaj da vermiş Ozanlar kaybolmuş sahura gitmiş ..[/B].[/QUOTE] Ben geldiğimi herzaman belli ederim , Geldiğim gibide gitmesini bilirim , Millet gibi sosyal mesaj verenlerdende değilim , Bilirsin seni burda fazla severim. |
[QUOTE=arifcoskun;456389]Hoşgeldin sende ozan fadime
Herşeyi dert etme kendine Mevsimler döner hep tersine Çok tel açtım kontörlerim tükendi :D[/QUOTE] İsmim Fadime değil bilesin Dert yazı değilki silesin Bir türlü anlatamadım Dilimde tüyler tükendi... :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:47. |
|