![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri......................
ooo harika çaylarda hazırmış ama ben uykum kaçsın diye kahve rica etsem ayıp olurmu
ha bu arada yeni sohbet alanımız hayırlu uğurlu olsun kardeşim vallahi ne iyi etmişin teşekkür ederiz elinize sağlık.müşterin bol olsun. |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Kuşum ben çıkıyorum herkese İYİ GECELER...
|
güle güle ghönlüm görüşmek üzere byyyyyyyyyy
|
[B][I][COLOR=red]Hosgeldin Ayten abla......................................[/COLOR][/I][/B]
|
Kayserili bir hayvan tüccari inegini satmak için pazara götürür. Inek ahirdayken inegin gözü önünde on bin lirayi sayip cebine koyar. Pazarda inegi on iki bin liraya satmak isteyen tüccara derler ki: -Bu inek on iki bin lira etmez. Kayserili yemin eder:
- Vallahi de billahi de bu inek sabahtan on bin lirayi |
[QUOTE=ayten58;505831]ooo harika çaylarda hazırmış ama ben uykum kaçsın diye kahve rica etsem ayıp olurmu
ha bu arada yeni sohbet alanımız hayırlu uğurlu olsun kardeşim vallahi ne iyi etmişin teşekkür ederiz elinize sağlık.müşterin bol olsun.[/QUOTE] hoş geldin kardeş |
Arkadaslar, ayten abla, Eyyuphan,Dogan abi Sivaslisandy hosgeldiniz
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
hg eyuphan kardesim :)
|
[IMG]http://www.ikizlertemizlik.com/images/cay1.jpg[/IMG]
misafir çok olduğu için çay ocağını aldım geldim buyurun çekinmen eviniz gibi rahat edin |
[B][I][COLOR=red]Bir bulasik makinasi almam gerek bu kadar bulasigi kim yikayacak.....:)[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:45. |
|