![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Gidiyorum arkamdan sallanmaz nebir el ne de kol:)
Görünüyor bana da galiba artık yavaş yavaş yol Burada durulmuyor susuz iftar gelmiyor sıcaklar bol Akşam görüşürüz izninizle şimdi gitmek güzel olur ...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;457067][B]Gidiyorum arkamdan sallanmaz nebir el ne de kol:)[/B]
[B]Görünüyor bana da galiba artık yavaş yavaş yol[/B] [B]Burada durulmuyor susuz iftar gelmiyor sıcaklar bol[/B] [B]Akşam görüşürüz izninizle şimdi gitmek güzel olur ...[/B][/QUOTE] Gidiyosun sen güle güle Metin Ozan Nöbetçi ozan oluyor gece heran Dostlarla geçiyor anlaşılmıyor zaman Ayrılıp yeniden kavuşmak güzel olur. |
[QUOTE=sandalli;457052][B]HaZaN gelmiş bakın yok mu selamı,[/B]
[B]Neden çok görüyor bize kelamı,[/B] [B]Şiire mi küsmüş yazmaz kalemi,[/B] [B]Öyle sessiz olma yaz güzel olur. [/B][/QUOTE] [B][I]Sivaslilar.Netin beyaz atlı prensisin.[/I][/B] [B][I]Hasan abim ozanların direğisin,[/I][/B] [B][I]Şirlerinle coçmuş güzel yüreğin[/I][/B] [B][I]Bütün mutlululklar senin olsun dileğim[/I][/B] [QUOTE=arifcoskun;457063]Sende özlettin kendini yiğide ozan Gel artık sende yaz ordan burdan Haber alırız arada güzel sıladan Ozanların atışması güzel olur[/QUOTE] [I][B]Bende özlemişim sizlerle atışmayı,[/B][/I] [B][I]Duman sarmış köylerdeki bacayı.[/I][/B] [B][I]Bu yıl bende özlemeşem sılayı,[/I][/B] [B][I]Sıralırım bundan sonra dörtlükleri :)[/I][/B] |
böyle bozuk düzen olmaz
her saz çalan ozan olmaz bu dügümü çözen olmaz çözen varsa işte meydan diyari baba uzatma gençlere söz atma aşıklara saz atma bilen varsa işte meydan |
[QUOTE=OSMAN ECE;457174]böyle bozuk düzen olmaz
her saz çalan ozan olmaz bu dügümü çözen olmaz çözen varsa işte meydan diyari baba uzatma gençlere söz atma aşıklara saz atma bilen varsa işte meydan[/QUOTE] [B]osman abimiz gelmiş tüm gençlere yol görünmüş arif abi nerde kalmış çarpışırsan işte meydan[/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;457174]böyle bozuk düzen olmaz
her saz çalan ozan olmaz bu dügümü çözen olmaz çözen varsa işte meydan diyari baba uzatma gençlere söz atma aşıklara saz atma bilen varsa işte meydan[/QUOTE] Düzenİ insanlar yapar Bu kanunu kim koyar Küçük biraz büyük sayar Gelen varsa işte meydan Diyarı baba söyler sözü Şu insanın iki yüzü Mertlik, dostluk olsun özü Yazan varsa işte meydan |
Ben o meydanda çok gezdim
Manileri art arda dizdim Şairim diyenleri ezdim Varsa yan bakan işte meydan :D |
[B]ozan kimmiş şair kimmiş şaşarım
akşam olmuş aş bişecek koşarım yorulmuşum aç karnına çoşarım coşmayanlar varsa işte meydan[/B] |
[QUOTE=sivaslı fd;457209]Ben o meydanda çok gezdim
Manileri art arda dizdim Şairim diyenleri ezdim Varsa yan bakan işte meydan :D[/QUOTE] Geze geze yorulmuş dizlerin Kimse anlamamış sözlerin Bakma bana öyle serin serin :) Rakibim olamazsın işte meydan :D |
[B]Ozanların ustasıyım,
Güzellerin hastasıyım, Mektup gider postasıyım, Alan varsa işte meydan. Yiğit adın sende gizli, Cananım var ela gözlü, Söylüyorsun sazlı sözlü, Çalan varsa işte meydan. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:26. |
|